078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Gebruikte kantoormeubelen kopen Kampen

Kampen is een stad in de provincie Overijssel. Opzoek naar een kantoorinrichter in de buurt van Kampen? Albeka Nieuwegein zit wekelijks in de buurt van Kampen en is zo ook voor deze provincie de kantoorinrichter die u verder helpt! Maar wat maakt Albeka zo bijzonder ten opzichte van een reguliere kantoorinrichter? Op de website van Albeka kunt u terecht voor gebruikte en nieuwe kantoormeubelen. Als u dezelfde gebruikte kantoormeubels vergelijkt met nieuwe kantoormeubelen zult u merken dat de gebruikte kantoormeubelen een stuk voordeliger zijn! U kunt dus besparen wanneer u kiest om uw kantoor in terecht met gebruikte kantoormeubelen! Verder zien onze kantoormeubelen ook nog is goed uit. Technisch worden deze gecontroleerd door onze eigen werknemers voordat ze de verkoop in gaan. Daarnaast maken wij de foto's van onze gebruikte kantoormeubelen in onze fotostudio. U kunt dus via een foto zien wat de status van de gebruikte bureaustoelen, bureau's, roldeurkasten en archiefkasten! Om het u nog een stuk makkelijker te maken hebben wij onze gebruikte kantoormeubelen beoordeeld met het aantal sterren. Zo kunt u aan de hand van de aantal sterren zien wat de status is het product.

Grote voorraad

Op zoek naar groot aantal gebruikte bureau's, roldeurkasten, bureaustoelen of vergadertafels? Bij Albeka hebben wij een groot assortiment met diverse gebruikte kantoormeubelen. U kunt bij ons één bureaustoel kopen maar ook 50 bureaustoelen van dezelfde type.

Vandaag besteld is snel geleverd

Als u via onze webshop een bestelling plaats met gebruikte kantoormeubelen kunnen wij dit snel leveren. Bij elk product kunt u zien hoeveel stuks wij er van hebben staan en op welke vestiging deze spullen staan. Vandaag besteld is binnen 2-10 werkdagen in huis! Alle bestellingen leveren wij uit met onze eigen bezorg- en montageteams, hierdoor blijft onze kwaliteit gewaarborgd!

Onze locatie

Albeka Nieuwegein is 60  minuten rijden met de auto vanaf Kampen. Albeka Nieuwegein heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoor. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Nieuwegein zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 13.00 uur! Ook op zaterdag bent u welkom tussen 9.00 en 16.00 uur in onze showroom om de gebruikte kantoormeubelen te bekijken. Ons adres is Van Musschenbroekbaan 3a, 3439 Nieuwegein, Tel: 030 657 9720