078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Gebruikte kantoormeubelen Lelystad

Bij Albeka kunt u terecht voor het kopen van gebruikte kantoormeubelen. Op onze website kunt u eerst de meubels bekijken, wij maken de foto's van de producten in onze eigen fotostudio. De foto's die u dus ziet van de gebruikte kantoormeubelen zijn dus daadwerkelijk van het product. Samen met het aantal sterren kunt u goed zien hoe status is van de gebruikte kantoormeubelen.  Als u liever eerst naar de showroom wilt komen om te komen kijken is de dichtstbijzijnde vestiging voor u in Nieuwegein. De prijzen van de gebruikte kantoormeubelen zijn voordeliger wanneer u dezelfde meubelen nieuw koopt! In ons assortiment kunt u van jong gebruikte kantoormeubelen tot en met gebruikte kantoormeubels vinden. Voordat de producten bij ons binnen gekomen worden deze gecontroleerd of deze technisch goed werken. Dit geldt ook weer wanneer de meubels verkocht worden!

Kantoormeubelen kopen in omstreken Lelystad?

Als u gebruikte kantoormeubelen koopt via Albeka worden deze snel en efficient geleverd in en rondom Lelystad door onze vestiging in Nieuwegein. De gebruikte kantoormeubelen kunnen dan tegen een meerprijs worden gemonteerd bij u op de locatie, montage en transport wordt gedaan door onze eigen transport team. Omdat wij de transport en montage doen binnen eigen beheer kunnen wij de kwaliteit blijven waarborgen en ent u zeker van persoonlijke service!

Onze locatie

Albeka Nieuwegein is 45 minuten rijden met de auto vanaf Lelystad. Albeka Nieuwegein heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoor. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Nieuwegein zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! Ook op zaterdag bent u welkom tussen 9.00 en 13.00 uur in onze showroom om de gebruikte kantoormeubelen te bekijken. Ons adres is Van Musschenbroekbaan 3a, 3439 Nieuwegein, Tel: 030 657 9720

Grote aantallen op voorraad

Wanneer u in de buurt van Lelystad woont en opzoek bent naar een gebruikte bureaustoel, bureau of een archiefkast dan gaat u zeker slagen bij Albeka. U kunt bij ons terecht voor één bureaustoel maar ook voor tientallen bureaustoelen. Wij hebben van elk producten meerdere stuks staan. Zo kunnen wij ook meerdere bureaustoelen, bureau's en roldeurkasten tegelijk leveren en heeft u ook kantoormeubelen in dezelfde kleur en stijl!