078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
0620111951

WhatsApp: 06-20111951

Gebruikte kantoormeubelen Nijmegen

Zit u met uw bedrijf gevestigd in Nijmegen of woont u hier in de buurt? Gebruikte kantoormeubels  kopen in de omgeving Nijmegen? Bij Albeka kantoor- en bedrijfsinrichting bent u namelijk aan het juiste adres voor gebruikte kantoormeubelen. Nijmegen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De showroom van Albeka is in Nieuwegein  aan de Van Musschenbroekbaan 3a Verder kunt u ook terecht op onze webshop voor uw hele kantoorinrichting.

Kantoormeubelen kopen in Nijmegen?

Tweedehandse kantoormeubelen met 2 jaar garantie in de omgeving van Nijmegen? A-merken gebruikte kantoormeubelen zoals Ahrend, ASPA, Gispen, KEMBO, Comforto Haworth hebben wij op voorraad! Technisch worden de gebruikte kantoormeubelen nagekeken, gerepareerd of voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe coating of blad. Bij bureaustoelen vervangen we de stoffering als deze niet meer toereikend is.

Onze locatie

Albeka Nieuwegein is 55 minuten vanaf Nijmegen. Albeka Nieuwegein heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoormeubelen. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Nieuwegein zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! Ook op zaterdag bent u welkom tussen 9.00 en 13.00 uur in onze showroom om de gebruikte kantoormeubelen te bekijken. Ons adres is Van Musschenbroekbaan 3a, 3439 Nieuwegein, Tel: 030 657 9720

Snelle service

Albeka heeft drie vestigingen. Met een eigen transport en montage dienst kunnen wij door heel Nederland en België leveren en monteren. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen sleutelservice. U kunt bij ons elke sleutel bestellen die u bent kwijt geraakt. Staat een artikel niet op de vestiging waar u dat wilt bekijken? Geen nood. Met slechts een mailtje zorgen wij ervoor dat het artikel spoedig bij staat.