078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Gebruikte kantoormeubelen Oegstgeest

Oegstgeest is één van de buurtgemeentes van de stad Leiden. Voor de omgeving Oegstgeest en Leiden kunt u het beste naar Albeka Zoetermeer. Albeka Zoetermeer is namelijk met de auto slechts 28 minuten van Oegstgeest vandaan. Binnen een half uur staat u dus in een showroom vol met nieuwe kantoormeubelen en gebruikte kantoormeubelen. U kunt uw complete kantoorinrichting bij Albeka kopen. Gebruikte kantoormeubelen hebben wij op voorraad en kunnen wij direct leveren in grote aantallen van hetzelfde product. U kunt er voor kiezen om de gebruikte kantoormeubelen zelf op te halen of te laten bezorgen door ons. Wij kunnen het zelfs bij u op locatie monteren voor een meerprijs!

Webshop vol met gebruikte kantoormeubelen

U leest het goed! Wij hebben een webshop vol met gebruikte kantoormeubelen van A-merken. Met meer dan 1000 gebruikte artikelen kunt u uw bij Albeka terecht voor één bureau of 50 brueau's van hetzelfde product. Vandaag besteld via de website is snel geleverd!

Onze locatie

Albeka Zoetermeer is 28 minuten vanaf Oegstgeest met de auto. Albeka Zoetermeer heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoor. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Zoetermeer zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! In onze showroom kunt u komen bekijken in welke staat de gebruikte kantoormeubelen staan. Ons adres is Philipsstraat 20-22 , 2722 NA Zoetermeer, Tel: 079-3436931