078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Gebruikte legbordstelling

Bij Albeka kunt u nieuwe legbordstelling kopen, echter verkopen wij ook gebruikte legbordstelling. Het grote voordeel hiervan is dat gebruikte legbordstelling een stuk voordeliger zijn dan nieuwe stelling. Gebruikte legbordstelling behoudt ook nog is dezelfde kwaliteit en is even veilig als nieuwe stelling. Legbordstelling is een goede optie om extra archief ruimte te creëren in het kantoor of het archief. Daarnaast is het ook makkelijk om onderdelen of andere kleine producten op te slaan in een magazijn.

Bestel online

Op onze website kunt u nieuwe legbordstelling bestellen maar ook gebruikte legbordstelling. De aantallen van gebruikte legbordstelling kunt u gemakkelijk terug vinden op onze webshop. Naast de aantallen kunt u daar ook de afmetingen van de stelling vinden, hoeveel draagvermogen de stelling kan houden en wat de status is van de gebruikte stellingen. Bij Albeka zijn de gebruikte legbordstellingen volledig betrouwbaar en veilig.  

Service met een hoofdletter S

Wilt u dat wij meedenken over de mogelijkheden hoe u uw archief of magazijn kunt inrichten met legbordstelling? Bij Albeka tekenen wij gratis uw magazijn in en geven u daarnaast ook nog is advies. De levering van legbordstelling vindt plaats met ons eigen transport. Onze eigen werknemers bezorgen de magazijnstelling naar de gewenste locatie. Naast het transport kunnen wij tegen een meerprijs ook de gebruikte of nieuwe legbordstelling monteren. Montage wordt ook gedaan door onze eigen montage mensen, zij besteden ook extra aandacht aan het veilig bouwen van de stelling zodat u hier geen zorgen aan heeft!