LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

Goedkope Gebruikte Roldeurkast kopen?

We hebben bij Albeka een ruim en betaalbaar assortiment roldeur kasten maar als u niet veel geeft om bijvoorbeeld een beschadiging meer of een afwijkende kleur van de roldeur dan hebben we een heel aantrekkelijk aanbod! We classificeren onze gebruikte kantoormeubelen volgens een sterrensysteem. Waarbij het varieert tussen een twee en vier sterren beoordeling. Twee sterren betekend dat het intensief gebruikt is maar technisch gecontroleerd en goed bevonden is. De extra krassen en beschadigingen heeft alleen invloed op de prijs, we passen de prijs aan naar de staat van de kantoormeubelen.

Zoekt u een Garagekast?

Ideaal voor bedrijven die goed maar goedkoop hun archief in willen richten met kasten of misschien zoekt u wel een stevige afsluitbare kast voor in de garage. Dan hoeft u echt niet langer te zoeken. Dit is een ideale oplossing voor uw ruimte probleem!

Bezorgen? Dat doen wij voor u!

We hebben een eigen bezorg en montage team die elke dag door heel Nederland kan leveren, we bezorgen en monteren op begane grond maar in overleg is dit ook mogelijk op etage. Hoge kasten leveren we alleen met een lift, omdat we arbo technisch dit helaas niet kunnen verantwoorden. Heeft u een lift? Dan is bezorging op etage geen enkel probleem!

Ons assortiment goedkope gebruikte roldeurkasten