LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

HAG Tweedehands Kantoorstoelen

HAG Kantoorstoelen koop je tweedehands bij Albeka. We zijn de specialist op het gebied van tweedehands kantoorstoelen van het merk HAG . HAG heeft een specialisatie op het gebied van vergaderstoelen en bureaustoelen. Die zich op hun beurt weer onderscheiden door de hoogwaardige ergonomische klasse en de hoogstaande kwaliteit. Kortom, op een gebruikte bureaustoel van HAG zit je stevig!

Gebruikte HAG Bureaustoelen 

Je koopt gegarandeerd kwaliteit, HAG is een gerenommeerd kwaliteitsmerk. Gebruikt hebben deze stoelen een lange levensduur en qua prijs kosten ze slechts een fractie van de nieuwprijs terwijl u wel geniet van dezelfde kwaliteit!  Ook vind je in het assortiment de HAG Rotterdam, wat echt een hele unieke en toffe editie is van de HAG line. Door gebruikte HAG kantoorstoelen te kopen draag je bewust en actief bij aan verduurzaming. Koop gebruikt, koop duurzaam!

Bestel online HAG tweedehandse kantoorstoelen

Bij Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting bestel je gemakkelijk en snel online via de webshop. Met een actuele voorraad, maar ook grote voorraad per item, kun je voor iedere kantoorinrichting wel zo'n degelijk en comfortable HAG stoel gebruiken. Ook kun je langskomen in een van onze 3 showrooms, waar je een breed scala aan tweedehands kantoormeubelen kunt bekijken en proberen. Zien we je snel?