LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

Het nieuwe werken

Op zoek naar een thuiswerkplek voor je personeel? Er is niets actueler op dit moment dan thuiswerken. Nu alles weer iets terugkeert naar het oude zijn werkgevers op zoek naar oplossingen voor het anderhalve meter kantoor, maar ook voor blijvende thuiswerk oplossingen. Zijn jullie al klaar voor het nieuwe werken?

Bij Albeka.nl vind je het grootste aanbod werkplekken voor personeel. Je kunt kiezen uit gebruikt en nieuw kantoormeubilair. Ook bieden we bij grotere projecten de optie om meubels te leasen en te huren.

Bekijk interessante categorieën

zit sta bureaus
rechte bureaus

 

Bekijk interessante categorieën

Thuiswerken blijft ook na Corona actueel, daarom is het goed idee om hier als werkgever op in te springen en je personeel een gezonde werkplek te bezorgen, waarop ze comfortabel kunnen werken en zo de energie houden om te blijven presteren. Je kunt er natuurlijk ook over nadenken om een deel van je meubilair in te wisselen voor thuiswerkplekken. Je kunt bij Albeka alle kanten op.

Hulp nodig bij het herschikken van je kantoor en een goed oplossing te bedenken voor je meubilair en hoe om te gaan met thuiswerkplekken? Albeka wil graag meedenken in de beste oplossingen voor je bedrijf. Samen met onze adviseurs en interieurstyliste bedenken we een maatwerk plan om een goede herschikking van je kantoor te maken en ook je personeel van ergonomische thuiswerkplekken te voorzien.

Doe een aanvraag voor thuiswerkplekken voor je personeel