Gebruikte Hoekbureaus bij Albeka - Voordelig zonder in te leveren op kwaliteit!

Ruim assortiment en vele afmetingen hoek bureau's
Of u nu een hoekburo nodig heeft of 100, bij Albeka hebben we voor iedereen een passend hoekbureau! We hebben een eigen lijn met Nieuwe bladen en gebruikte kwaliteits onderstellen van merken zoals Ahrend Essa, Ahrend Mehes, ASPA, GISPEN, Kembo en nog vele andere gerenomeerde merken. En het mooie van onze gebruikte hoekbureaus is dat ze altijd uit voorraad leverbaar zijn dus de levertijd is maximaal 1 week!

Kleine prijs, groot voordeel!
Wanneer u opzoek bent naar een bureau dat voorziet in maximale benutting van uw beschikbare ruimte dan komt u vaak uit bij een hoekbureau. Onze hoekbureaus zijn leverbaar met een diepe of ronde hoek zodat ze ook in een open ruimte goed tot hun recht komen. Daarnaast profiteerd u met de aankoop van gebruikt kantoormeubilair ( bijvoorbeeld met een nieuw blad ) ook van een gigantisch prijsvoordeel. U betaald slechts een fractie van de nieuwprijs terwijl het hoekbureau technisch gezien zich nog in perfecte staat bevind. Ook voor het oog heeft u dankzij bijvoorbeeld een nieuw blad en een gepoedercoat onderstel een bureau om trots op te zijn!

Veilig online kopen bij Albeka. 
Sinds 1 November is de webshop van Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting voorzien van een Webshop Keurmerk van de Stichting Webshop Keurmerk. Deze organisatie is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2900 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. 

Alle gebruikte hoekbureau's bij Albeka Kantoor- en Bedrijfsinrichting.