Hoogte verstelbaar bureau kopen?

Zoekt u een gebruikt hoogte verstelbaar bureau? De tijden zijn veranderd met daarbij de regels, als u een werkplek zoekt die voldoet aan de ARBO normen dan zal het u bekend zijn dat een verstelbaar bureau niet meer zijn weg te denken. Bij Albeka hebben we altijd een ruim aanbod aan tweedehands hoogte verstelbare bureaus. Gebruikte hoogte verstelbare bureaus zijn verstelbaar middels een trekknop of boutjes die vastgedraaid kunnen worden zodat de hoogte gefixeerd wordt op een afmeting en zijn doorgaans te verstellen van 62 cm tot 83 cm.

Groot aanbod gebruikte verstelbare bureaus

De tweedehandse hoogte verstelbare bureaus zijn kwalitatief niet te onderscheiden van nieuw. Gebruikte hoogte verstelbare bureaus van merken zoals Ahrend Essa, Ahrend Mehes, Ahrend 500, Ahrend 700, TDS, Steelcase, ASPA en nog vele andere bekende merken van topkwaliteit. We hebben dus altijd het bureau dat bij u past!

Montage gebruikte hoogte verstelbare bureau's

U profiteerd van het feit dat we uitsluitend grote partijen hoogte verstelbare bureaus in kopen, zo heeft u altijd eens scherpe marktconforme prijs en we monteren de bureaus. Zo wordt u compleet ontzorgd en geniet u van de kwaliteit die Albeka biedt.

Bekijk ons aanbod gebruikte bureaus in hoogte verstelbaar