Hoi,Ik ben Annelies

De identiteit en visie van de klant staan centraal

Gepassioneerd interieurstylist met diverse jaren ervaring, zowel in de woninginrichting, als in de kantoorinrichting. Afgestudeerd als interieuradviseur met ruime en deskundige ervaring met diverse programma’s, waaronder Adobe InDesign en pCon.planner. Gemotiveerd om uw kantoorruimte met creatieve en inspirerende ideeën tot leven te brengen. De identiteit en visie van de klant zijn van grote waarde voor het interieuradvies. Altijd vernieuwend met ideeën passend binnen de huidige trends. Een voorliefde voor duurzaamheid en een zwak voor mooie kleur- en materiaalpaletten.

Wat Doen Wij

Betaalbaar interieur

Betaalbaar inrichten! Wij werken met duurzaam hergebruikte en nieuwe kantoormeubelen. Ook is het mogelijk de bestaande meubels te laten opknappen en dit mee te nemen in het interieuradvies.

Vrijblijvend advies

Bent u toe aan een nieuwe stap en wilt u met uw kantoor meer uitstralen? Albeka biedt gratis en vrijblijvend interieuradvies met prachtige meubels door een professionele interieurstylist.

Kleine en grote projecten

Voor ieder project kunnen wij u voorzien van goed en degelijk advies met frisse en stijlvolle interieur ideeen. U kunt bij ons terecht voor een kleine ruimte en een enkele stoel, tot het inrichten van een compleet kantoor.

Alle elementen

Binnen het vrijblijvende interieuradvies nemen we alle aspecten mee. Dus niet alleen de meubels, maar ook de muurbekleding, kleurstellingen, akoestische oplossingen en decoratie. Betaalbaar en duurzaam design!

Over Albeka

"Albeka is al ruim 12,5 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kantoormeubilair. Wij verkopen zowel duurzaam hergebruikt kantoormeubilair, maar ook nieuw, ergonomisch en dynamisch kantoormeubilair. Bestellen bij Albeka betekent dat u altijd verzekert bent van een scherpe prijs en een uitstekende service! In het duurzaam hergebruikt assortiment vindt u altijd topmerken, zoals Ahrend, Gispen, Haworth en Kinnarps tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Als u kiest voor duurzaam hergebruikt gunt u kantoormeubilair een tweede leven, wat bijdraagt aan een duurzame en toekomstbestendige economie en milieu. Vanuit deze overweging en passie is Albeka gemotiveerd om duurzaam hergebruikt meubilair in de markt te zetten. Van tekening tot totaaloplevering! Bent u op zoek naar totaalinrichting, of projectinrichting? Albeka heeft de expertise in huis om 2D en 3D uw kantoor in te richten en daarna het gehele project te verzorgen. Kortom Albeka is specialist in betaalbaar kantoormeubilair, maar ook in totaalinrichting, interieurstyling en zeer deskundig advies!"

Vul je gegevens in

Wij willen graag interieuradvies betreffende:*

Nieuw meubilair en indeling.
Nieuw meubilair en complete uitstraling. Evt. inclusief stoffering/raambekleding.
Bovenstaande opties + complete verbouwing

Wat voor type ruimte betreft het?*

Kantoor
Kantine
Vergaderruimte

Welke bouw?*

Bestaande bouw
Nieuwbouw

Persoonlijk en op maat

  • GRATIS
  • Vrijblijvend
  • Compleet advies
  • Duurzaam Hergebruikt & Nieuw
  • Van meubel tot decoratie
  • Betaalbaar en snel

Wat zeggen onze klanten