LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

Kantine inrichting, gebruikt en nieuw! 

U wilt u kantine (opnieuw) inrichten? Wij zijn de specialist op het gebied van gebruikte en nieuwe kantineinrichting, als u opzoek bent naar een goedkope kantineinrichting dan adviseren wij u te kijken bij onze gebruikte kantineinrichting, we hebben voor ieder budget een passende oplossing. Wilt u echter de boel grondig aanpakken dan kunt u kiezen voor een gehele nieuwe inrichting van uw kantine of een combinatie tussen bijvoorbeeld gebruikte tafels met een nieuw blad en nieuwe stoelen ( zie ook referentieproject ). We kunnen dankzij onze goede connecties met de leveranciers en de grote voorraad die bij ons in het magazijn ligt altijd zeer snel leveren. Of u nu een set nodig heeft of dat u voor 300 man een kantine moet inrichten, wij kunnen dit allemaal snel leveren! 

We hebben 3 verschillende showrooms waar u inspiratie op kunt doen voor uw nieuwe of gebruikte kantineinrichting.  Albeka Nieuwegein en Zoetermeer leveren alles op het gebied van kantoor en magazijn, waarbij de focus ligt op gebruikt meubilair dat kwalitatief in goede staat is. Net als Albeka Hendrik-Ido-Ambacht hebben beide vestigingen een eigen grote voorraad en eigen montage teams dus kan er snel geleverd worden of is er de mogelijkheid om direct af te halen.

Referentie projecten 

We hebben in het verleden al diverse (grote) kantine inrichtingen opgeleverd. Of u nu opzoek bent naar een trendy kantineinrichting met veel kleur, of een degelijke uitstraling. Wij voorzien u altijd van een passend en eerlijk advies.

 

Het assortiment gebruikte en nieuwe kantineinrichting