Kantinestoelen gebruikt

Bij Albeka hebben we de grootste voorraad gebruikte kantinestoelen van NL in alle denkbare kleuren en modellen beschikbaar. Als je op zoek bent naar een dergelijke stoel voor een voordelige prijs, zit je bij Albeka altijd goed. Albeka biedt tweedehands stoelen voor in de kantine aan voor ieder budget. In een kantine moet het personeel rustig kunnen zitten en ontspannen. Hierbij is comfort een belangrijke factor. Ons hele aanbod houdt het bieden van comfort en uitstraling dan ook in het achterhoofd. Ook vind je in ons ruime assortiment gebruikte stoelen voor cafés, restaurants en andere horecagelegenheden.

Producten 1-30 van 122

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Gebruikte kantinestoelen zijn goedkoop

Als je op zoek bent naar een goede eetkamerstoel, maar je hebt te maken met een laag budget, dan is een gebruikte kantinestoel van Albeka een ideale uitkomst. Omdat de kantinestoelen tweedehands zijn, zijn deze natuurlijk een stuk aantrekkelijker in prijs. De stoelen die wij aanbieden staan echter nog altijd garant voor kwaliteit. Als de gebruikte stoelen zijn beschadigd, wordt dit altijd duidelijk aangegeven door middel van ons handige sterrensysteem. Aan de hand van het aantal sterren kun je zien in welke staat de stoel zich bevindt en welke eventuele gebruikssporen er zichtbaar zijn.

De verschillende typen tweedehands kantinestoelen

In ons assortiment bieden we diverse typen gebruikte kantinestoelen aan. De meest bekenden zijn de buisframe, het 4-poots model en het slede-frame. Ben je op zoek naar een comfortabele zitervaring? Albeka raadt dan het slede frame model van harte aan. Met dit type is het mogelijk om makkelijker te bewegen. De stoel glijdt makkelijk over de grond en rug is een stuk flexibeler, wat als meer comfortabel en ondersteunend wordt ervaren. Wil je liever een gebruikte kantinestoel die de kantine netjes en opgeruimd houdt? Dan is een stapelbaar model, in de meeste gevallen een 4-poots model het meest geschikt voor jou.

Gebruikte kantinestoelen en haar materiaal

Als het gaat om comfort, is het ook van belang om goed te kijken naar het materiaal waarvan de gebruikte horecastoel gemaakt is. Gestoffeerde stoelen zitten over het algemeen een stuk lekkerder. Door de stof zit de stoel minder hard en voelt hij ook meteen minder koud aan. Knoeien is meestal onvermijdelijk, en gebruikte kantinestoelen van kunststof bieden hier weer een betere oplossing. Kunststoffen of houten kantinestoelen zijn vanwege het gladde materiaal makkelijk schoon te maken. Kijk vooral ook goed naar de ruimte waar deze stoelen thuis horen. Een houten model straalt natuurlijk iets anders uit dan een kunststoffen of gestoffeerde kantinestoel.

Tweedehands kantinestoelen bij jou in de buurt

Naast dat Albeka een grote webshop is die door heel Nederland en België levert, hebben we ook nog 3 mooie showrooms waar je inspiratie kan komen opdoen voor jouw eigen kantoor. Onze vestigingen in Nieuwegein, Zoetermeer en Hendrik Ido Ambacht staan voor jou klaar om je verder in de zoektocht naar jouw perfecte kantine-inrichting. Ook hebben wij een grote selectie gebruikte kantinestoelen die je kan komen testen. Ben je benieuwd hoe de stoelen zitten die je wilt gaan aanschaffen. Twijfel niet, en kom gerust zonder afspraak langs. Albeka is gespecialiseerd in gebruikte meubelen, maar voor nieuwe kantinestoelen kun je ook heel goed bij ons terecht.

Gebruikte kantinestoelen en Design

In de kantine moet jouw personeel natuurlijk rustig kunnen zitten. Ook ontspanning staat tijdens een pauze natuurlijk centraal. De beste manier hiervoor is om te kijken naar comfort. Maar ook de uitstraling moet goed zijn. Wij bieden daarom diverse soorten gebruikte kantinestoelen aan met de mooiste uitstraling, zelfs design modellen. Voor goedkope tweedehands kantinestoelen bent je uiteraard bij Albeka aan het juist adres. Aantrekkelijke prijzen en een ruime aanbod is wat je bij Albeka zult aantreffen.