078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Thuiswerkplek kopen bij Albeka

Albeka heeft een compleet aanbod bureau's, bureaustoelen en werkplekken. Door de vraag naar thuiswerkplekken die ontstaan is door 'het Nieuwe Werken' bieden we nu ook thuiswerkplekken aan.

Wat is een thuiswerkplek?

U biedt werknemers de kans zich zo flexibel mogelijk te werken dankzij een thuiswerkplek. Minder stress, niet gestoord worden door telefoontjes van collega's, geen last van files. Zo maar een paar voordelen van een thuiswerkplek. Het scheelt een hoop frustratie en tijd wat de werknemers weer productiever maakt. Maar ook de thuiswerkplek moet voldoen aan eisen. Bij Albeka hebben we werkplekken samengesteld die voldoen aan die eisen.

Thuiswerkplek - Houd de kosten laag

Thuiswerken scheelt u reiskosten maar u moet wel een thuiswerkplek kopen. Bij Albeka houd u de kosten van zo'n aanschaf altijd laag. We hebben tweedehands bureaus die voldoen aan de ARBO voorwaarden voor een thuiswerkplek. Een tweedehands thuiswerkplek kopen is dus een prima keuze. De thuiswerkplekken zijn in goede staat en niet te onderscheiden van nieuw. In hoogte verstelbaar en ook voor bureaustoelen voor een thuiswerkplek geldt dat u met een gebruikte bureaustoel prima uit de voeten kunt. De bureaustoelen die wij aanbieden bij een thuiswerkplek voldoen aan de normen die gesteld worden voor het kopen van een thuiswerkplek.

Regels voor een thuiswerkplek

Een thuiswerkplek moet voldoen aan ARBO regels en ook de belastingdienst heeft regels. Meer weten over de belastingregels? Lees het hier! Over de ARBO regels kunnen we u wel adviseren. Kortweg moet de thuiswerkplek voldoen aan de volgende twee punten.

  • een ergonomische werkplek
  • de juiste (kunst)verlichting en een goede beeldschermwerkplek

Bekijk ons assortiment thuiswerkplekken

We hebben een passend assortiment thuiswerkplekken samengesteld ( juist afgesteld bureau + instelbare stoel ).