Kantoorinrichting informatie


Albeka levert in geheel Nederland en België!

Met ruim 13 jaar ervaring in de totaalinrichting voor kantoren en werkplekken is Albeka de toonaangevende inrichter! Albeka is met name gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikt en nieuw kantoormeubilair. Wij doen niet alleen uitsluitend verkoop, maar denken ook graag mee in het gehele traject, van advies tot totaalinrichting. Heeft u overtollig meubilair? Vanaf 25 stuks per item kunt u een gratis waardebepaling door ons laten uitvoeren. Onze hoofdmarkt ligt met name in Nederland, maar tegenwoordig leveren we ook wel om de week in Belgie. Wij leveren middels eigen bezorgservice en kunnen u daardoor vooerzien van een uitstekende service en een snelle levering. Ook kunnen wij uw meubelen monteren ter plaatse, vaak tegen een kleine vergoeding. Bij Albeka kunt u niet alleen voor een zeer scherpe prijs tweedehands kantoormeubilair kopen, maar ook hoge kwaliteit nieuw meubilair tegen altijd betaalbare prijzen. Graag uw kantoorinrichting uitbesteden? Maak dan een afspraak met onze interieurstylist om uw kantoorinricthing geheeld 2d en 3d in te laten tekenen voor een mooie impressie en een uiteindelijek offerte op maat. 

Hieronder vindt u de plaatsen waar we in ieder geval bijna wekelijks leveren.

Gebruikte kantoorinrichting Amsterdam
Gebruikte kantoormeubelen Amersfoort
Gebruikte kantoormeubelen Arnhem
Gebruikte kantoormeubelen Alphen
Gebruikte kantoormeubelen Bodegraven
Gebruikte kantoormeubelen Breda
Gebruikte kantoormeubelen Dordrecht
Gebruikte kantoormeubelen Den Haag
Gebruikte kantoormeubelen Den bosch
Gebruikte kantoormeubelen Delft
Gebruikte kantoormeubelen Enkhuizen
Gebruikte kantoormeubelen Eindhoven
Gebruikte kantoormeubelen Europoort
Gebruikte kantoormeubelen Groningen
Gebruikte kantoormeubelen Haarlem
Gebruikte kantoormeubelen Hoorn
Gebruikte kantoormeubelen Kampen
Gebruikte kantoormeubelen Lelystad
Gebruikte kantoormeubelen Moerdijk
Gebruikte kantoormeubelen Nijmegen
Gebruikte kantoormeubelen Noordwijk
Gebruikte kantoormeubelen Oegstgeest
Gebruikte kantoormeubelen Roosendaal
Gebruikte kantoorinrichting Rotterdam
Tweedehands kantoormeubelen Tilburg
Gebruikte kantoorinrichting Utrecht
Gebruikte kantoormeubelen Zwolle

 

Bekijk hieronder een deel van ons kantoormeubilair, zowel gebruikt als nieuw!

Op onderstaande pagina's vindt u niet alleen producten, maar ook veel informatie over diverse andere zaken gerelateerd aan kantoorinrichting. Albeka is al ruim 12,5 jaar gespecialiseerd in gebruikt en nieuw kantoormeubilaiur en kunnen u goed en deskundig adviseren op diverse vlakken. Heeft u nog vragen die hier niet tussen staan? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze showrooms! Albeka levert complete kantoorinrichtingen en werkplekken voor iedereen en altijd betaalbaar. In ons assortiment vindt u de mooiste meubelen van A+ kwaliteit  tweedehands en nieuw meubilair van degelijke en betaalbare klasse. U kunt bij ons terecht van meubel tot accessoire! Laat uw kantoor inriichten in diverse stijlen, zoals industrieel of landelijk en u zult zien dat het werkplezier verhoogd zal worden. Ook voor stijlvollen en design meubliar kunt u bij Albeka terecht, wij leveren merken als Scab Design, Zuiver, Dutchbone, Herman Miller, Dijkstra en Emeco. Onze filosofie en bedrijfsvoering staat in het teken van duurzaamheid en het Cradle2cradle principe. Heeft u vragen of wilt u liever persoonlij advies? Neem dan contact met ons op!

Ahrend bureaustoel
Bèta bureaustoelen
Gebruikte kantoormeubelen
Gebruikte kantoormeubelen Ahrend
Giroflex bureaustoelen
Kantoormeubilair
Projectinrichting
Tweedehands Ahrend bureaustoelen gebruikt
Tweedehands kantoormeubelen
Tweedehands kantoormeubelen A-merken
Zuiver Dealer

Inkoop door albeka

Albeka is specialist kantoormeubelen opkoop. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Heeft u inboedel over, vanwege verhuizing of bijvoorbeeld faillisement? Dan kunt u bij Albeka terecht voor een gratis waardebepaling van uw meubelen. Wij kopen op vanaf 25 stuks van eenzelfde item tegen zeer competatieve prijzen. Voor een goede prijs en een uitstekende service kunt u dus bij Albeka terecht. In het gehele proces krijgt u volledige begeleiding en contact met een vast contactpersoon die u het gehele traject zal begeleiden.  Met onze partner Officetrader voeren wij uw meubelen netjes af en leveren het pand geheel bezemschoon op. Verrekening vindt altijd plaats binnen 1 week na oplevering, waardoor u altijd verzekerd bent van een snelle vergoeding. Heeft u vragen over de inkoop van kantoormeubilair? Neem dan contact op met Mark Bakker (Head purchasing) 078-6913047.