Kantoorinrichting | Albeka is de specialist

Complete kantoorinrichting voor grote en middelgrote bedrijven!

Albeka is specialist in gebruikt en nieuw kantoormeubilair. Wij leveren bij grote en middelgrote bedrijven gedeeltelijk, of de volledige kantoorinrichting. Vanuit 3 vestigingen in Nederland zijn wij in staat, om zowel Nederland, als België te voorzien van kantoormeubilair. U kunt kiezen uit gebruikt en nieuw kantoormeubilair, of een combinatie van die beide. De duurzame voordelen van gebruikt meubilair, of het design van nieuw kantoormeubilair zullen resulteren in de beste oplossing die past bij u en de filosofie van uw bedrijf. Met meer dan 13 jaar ervaring in deze branche kunnen we al uw wensen een aanvragen voorzien van een passende oplossing.


Opkoop kantoormeubilair

Bent u op zoek naar een bedrijf wat gebruikte kantoormeubelen opkoopt? Albeka en onze BV Officetrader zijn gespecialiseerd in de opkoop van inboedels en gebruikte kantoormeubelen. Het kan zijn dat u door een tijdelijk project meubelen overheeft die niet meer gebruikt worden, of dat u mankracht mist om al deze meubelen weer af te voeren, of een andere redenen.  Wij bieden altijd een passende oplossing! Doe een gratis waardebepaling voor het meubilair dat u kwijt wilt, of stel uw vraag via het contactformulier. Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren het uit te ruimen pand bezemschoon op!
Lees meer over de opkoop van kantoormeubelen >

Uw oude meubilair is geld waard!

Tegenwoordig biedt Albeka een extra service. Wij verzorgen een combinatie tussen opkoop en verkoop. Bevindt u zich in de oriëntatie fase? Bent u secretaresse en zoekt u voor uw werkgever een totaaloplossing? Dan kunt u bij ons terecht! Wij verzorgen het gehele project. Wij kopen uw oude meubilair op voor een degelijke prijs en bieden nieuwe kantoorinrichting aan. Ruimen volledig bezemschoon uit en richten uw kantoor totaal nieuw in!
Lees meer over opkoop en verkoop service >

Leasen en huren!

Omdat Albeka zich in de afgelopen 13 jaar gespecialiseerd heeft in de opkoop van kantoormeubilair en een ruime voorraad kantoormeubelen heeft, bieden we tegenwoordig ook meubelen te huur, of lease aan. Heeft u een tijdelijk project, of heeft  u slechts voor een korte tijd meubels nodig? Geen probleem! Wij bieden een groot assortiment leasen en huurmeubels aan tegen een zeer voordelig tarief.
Lees meer over leasen en huren >  

Projectinrichting

Bent u op zoek naar projectinrichting? Albeka is al ruim 12,5 jaar gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting. Wij denken mee met de volledige realisatie van het eerste ontwerp tot de totale inrichting. U kunt bij ons alle kanten op, met zowel duurzaam hergebruik, als een totale nieuwe inrichting. Met onze expertise en de juiste vakmensen kunnen wij uw complete inrichting verzorgen.
Lees meer over projectinrichting door Albeka >