Kantoorinrichting

Albeka is specialist in kantoorinrichting. Wij leveren bij grote en middelgrote bedrijven gedeeltelijk, of de volledige kantoorinrichting. Vanuit 3 showrooms in Nederland zijn wij in staat, om zowel Nederland, als België te voorzien van een passende en indien gewenst een volledige inrichting. Kies voor de mooiste inrichting en de beste oplossing die past bij u en de filosofie van uw bedrijf. Met meer dan 15 jaar ervaring in deze branche kunnen we al uw wensen en aanvragen voorzien van een passende kantoorinrichting. Ook verzorgen wij compleet kantoor interieuradvies door onze styliste.

zit sta bureaus
rechte bureaus
hoekbureaus
verstelbare handslinger bureaus

 

Kantoorinrichting & advies

Je wilt je kantoor inrichten, of je bent verantwoordelijk voor de inrichting ervan? Waar ga je beginnen en waar wil je naartoe met je inrichting? Wat wil je bereiken met de nieuwe kantoorinrichting? Op deze vragen willen wij een passend antwoord bieden. Albeka is de partner voor persoonlijk en gedegen advies. Met een team van productspecialisten en een interieurstilist kunnen we je niet alleen voorzien van het beste advies, maar kunnen ook een prachtige totaaloplossing aanbieden. Wij letten hierbij op kleur, samenstelling, comfort en ergonomie, maar ook op het stukje maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij zullen we je na de gunning en oplevering voorzien van een uitgebreide cursus dynamisch en gezond werken. Met deze basis en uitgangspunten tillen wij niet alleen jouw inrichting, maar ook de werkhouding en productiviteit op de werkvloer naar een toekomstbestendige basis. Wij richten uiteraard het kantoor in naar jouw wensen en inzichten, maar graag willen we je ook adviseren in het dynamische en gezonde werken, omdat wij vanuit deze gedachte jouw personeel een duurzame toekomst bieden.

Al veel bedrijven gingen u voor

Met ruim 15 jaar ervaring aan complete kantoorinrichtingen hebben we inmiddels een breed portfolio met referenties opgebouwd waar we zeer trots op zijn. Wilt u graag uw project overlaten aan een expert kantoorinrichting? Vraag dan gratis interieuradvies aan. Bekijk onze referenties.Wij leveren creatieve, toffe maar juist ook passende oplossingen binnen ieders budget inclusief goed advies en uitstekende service.

Enkele referenties  

 

Totaal kantoorinrichting

Binnen onze werkwijze is er ruime aandacht voor een totaalplan. Hiermee willen wij de mogelijkheid bieden om een goede prijs te kunnen geven voor uw huidige meubilair en een zeer scherpe prijs voor de totaalinrichting, waardoor wij je dus totaal kunnen ontzorgen. Binnen dit traject inventariseren wij de huidige werkplek of kantoor en nemen wij jullie mee in een compleet totaalplan. Wij voorzien je van een 2d en 3d interieurplan, waarbij een interieurstylist advies geeft in het gehele proces. Hierbij wordt gelet op alle aspecten, zoals hierboven geschreven, maar zal er ook echt gekeken worden naar een stijlvol ontwerp. Wij hebben de mogelijkheid jouw kantoor in te richten met kwalitatief hoogwaardig nieuw en dynamisch meubilair. Een totaal kantoorinrichting met een verhaal is onze visie! Wij richten ook duurzaam in.

Project kantoorinrichting

Ben je op zoek naar projectinrichting? Albeka is al ruim 12,5 jaar gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting. Wij denken mee met de volledige realisatie van het eerste ontwerp tot de totale inrichting. Je kunt bij ons alle kanten op, met alle typen kantoormeubelen die op dit moment in de markt beschikbaar zijn, van mooie designmerken tot basic en betaalbaar meubilair. Met onze expertise en de juiste vakmensen kunnen wij de complete inrichting verzorgen.

Een professionele tekenaar buigt zich in de studio over de in te richten kantoor- en bedrijfsruimtes. Vanaf de eerste schets tot de volledige inrichting, Albeka is erop gericht jouw project tot een succes te maken.

Niet alleen de meubels vallen binnen onze mogelijkheden, maar ook bij de vloerafwerking en de raambekleding kunnen wij je van advies en oplevering voorzien. In samenspraak met de project tekenaar, externe interieurarchitecten en de raam- en vloerstylisten komt er een uiteindelijk een totaal 3D tekening. Aan de hand van deze tekening zetten we samen de puntjes op de i.

Ben je op zoek naar een goede projectinrichter? Albeka is al ruim 12,5 jaar gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting. Als specialist denken wij mee met de volledige realisatie van het eerste ontwerp tot de totale inrichting. Wij denken mee vanuit een moderne en eigentijdse visie.

Hierbij kun je denken aan:

 • Traditionele werkplekken
 • Flexibele werkplekken
 • Ergonomische werkplekken
 •  

   

  Huren

  Een andere manier waarop Albeka haar steentje hoopt bij te dragen aan een circulaire maatschappij, is het aanbieden van de optie tot huur. Wellicht dat het aanschaffen van een volledig nieuw ingericht kantoor wat prijzig kan zijn. Daar komt het huren van kantoormeubilair graag even om de hoek kijken. Het is een duurzame en daarnaast ook heel goedkope mogelijkheid.

  Lees meer >

  Leasen

  Ben jij op zoek naar kantoormeubilair voor je bedrijf? Of beschikt de organisatie op dit moment over te weinig direct kapitaal om een grote investering te doen? Waarom dan geen kantoormeubelen leasen? Kantoormeubelen leasen is de manier om meer bedrijfsliquiditeit over te houden en jouw investeringen in andere dingen te steken. Nadat de leaseperiode over is, kan Albeka het kantoormeubilair weer aanbieden in ons gebruikte assortiment. Erg duurzaam dus!

  Lees meer >

   

   

  Een ergonomische kantoorinrichting

  Met ons specialisme en talenten die binnen ons bedrijf actief zijn kunnen we je voorzien van de mooiste stijlen voor je kantoorruimte. Maar buiten stijl denken we ook volledig mee op het gebied van ergonomie en dynamiek op de werkvloer. Zeker in de huidige digitale tijdperk is ergonomie en beweging op kantoor van vitaal belang voor jou, maar ook voor de productiviteit van het personeel. Kies daarom voor een verantwoorde inrichting, waarmee zowel jij, als je personeel tevreden zijn en plezierig mee werken.

  Alle facetten van kantoorinrichting

  Een kantoor goed inrichtingen omvat enorm veel zaken en is vaak niet alleen geregeld met een bureau en een bureaustoel. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van een goede kantoorinrichting. Hierbij kun je denken aan:

 • Dynamische Werkplek
 • Ergonomische werkplekken
 • Goede Akoestiek voor de kantoorruimte
 • Verlichtingsplan
 • Mooie vloerbekleding
 • Wandbekleding
 • Raambekleding
 •  

  Naast al deze onmisbare element in je kantoor richten we ook alle ruimtes binnen een bedrijfspand in. 

 • Werkruimte
 • Vergaderruimte
 • Ontvangstruimte
 • Kantine
 •  

  roldeurkasten
  draaideurkasten
  schuifdeurkasten
  ladeblokken

   

  Onze werkwijze

  Na de aanvraag nemen wij contact met je op en bespreken samen alle wensen en delen hierin ook onze visie.

 • Wij inventariseren de complete huidige situatie en leggen hierin jouw wensen naast.
 • Hieruit volgt een 2D of 3D interieurplan, waarin we de besproken visie en wensen op beeld brengen.
 • Je ontvangt een offerte, waarbij de totaalinrichting van het nieuw plan is opgenomen.
 • Het akkoord SMile
 • Nette en zorgvuldige oplevering!
 • Training/Cursus gezond en dynamisch werken in de nieuwe inrichting
 •