Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van kantoormeubilair vind je in ons nieuwe assortiment.

Passie voor duurzaamheid? Shop ons prachtige, tweedehands en refurbished meubilair hier.

Interieuradvies nodig? Bekijk Studio Albeka!

Tweedehands en nieuw inrichten.

Bij Albeka zit je goed voor zowel prachtige, nieuwe kantoormeubelen als duurzaam, tweedehands kantoormeubilair. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel ons nieuwe als ons tweedehands assortiment zijn uitgerust met prachtige merken als Solidesk, Officenow, Ahrend, Interstuhl, Frontseat, Leopard, Rustic & Bear, Giroflex, Sedus en nog veel meer. Raak geïnspireerd door de laatste trends in kantoormeubelland en laat je verassen door de unieke en duurzame mogelijkheden van tweedehands en refurbished meubilair.

Waarom zou ik duurzaam kopen?

In een tijd waarin "goedkoop" en "trendy" een belangrijke rol in de (kantoor)meubelmarkt hebben is het kiezen voor duurzame, tweedehands of betrouwbare nieuwe producten nu belangrijker dan ooit.

Bewust kiezen voor duurzaam meubilair is bewust kiezen om de afvalberg te verkleinen. Iets wat heel hard nodig is en waar we bij Albeka heel blij van worden.

Best verkocht:

Alles wat je nodig hebt voor je nieuwe kantooromgeving.

Bij Albeka helpen we je graag met elke behoefte op het gebied van kantoormeubilair. Dit is terug te zien in ons brede en diepe assortiment dat voorzien is van de meest uiteenlopende soorten producten. Zo kun je bij Albeka terecht voor een bureau en een bureaustoel, maar ook voor archiefkasten, tafels, alle soorten stoelen, kabelmanagement, decoratie en heerlijke soft seating. Zo kunnen ook je loungeruimte, lunchroom en conference room ingericht worden met de prachtige en duurzame meubelen die Albeka te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Wat betekent kantoorinrichting?

Kantoorinrichting betekent simpelweg het inrichten van een kantoorruimte, met als doel een functionele en aantrekkelijke werkomgeving te creëren.

Er zijn diverse punten om rekening mee te houden bij een nieuwe of tweedehands kantoorinrichting. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zakelijke kantoorinrichting, waarbij functionaliteit voorop staat. Of je kunt juist gaan voor een duurzame inrichting, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en het welzijn van werknemers.

Wat kost een kantoorinrichting?

De prijs van een kantoorinrichting (wat kost een kantoorinrichting eigenlijk) is helemaal afhankelijk van jouw voorkeuren. Het is goed om te weten dat we bij Albeka voor elk budget kunnen inrichten. Ons uitgebreide duurzame, tweedehands en ons nieuwe assortiment zorgen ervoor dat we in elke prijsklasse kunnen inrichten. We denken graag met je mee! Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op of vraag direct een interieuradvies aan.

Allereerst, overweeg de essentiële items die elk kantoor nodig heeft: bureaus, stoelen, opslagoplossingen en technologische apparatuur. Bij Albeka kan je kiezen uit een breed scala aan kantoormeubilair, variërend van budgetvriendelijke tot high-end oplossingen. Je kan dus verwachten bij Albeka dat een bureau tussen de €200 en €1000 kost, een bureaustoel tussen de €100 en €500, en opslagoplossingen, zoals archiefkasten, variëren tussen de €100 en €500 afhankelijk van grootte en materiaal.

Bovendien zijn er de kosten van de kantoor inrichting en het design. Een goed ontworpen kantoor stimuleert de productiviteit en het welzijn van de medewerkers. Afhankelijk van de keuze voor het gebruik van interieurontwerpers en het gewenste niveau van aanpassing, kunnen deze kosten variëren van enkele honderden tot duizenden euro's.

Maar vergeet niet: een goed ingericht kantoor is een investering die zichzelf terugbetaalt. Een efficiënte en aangename werkomgeving bevordert de productiviteit en draagt bij aan de tevredenheid en het behoud van werknemers.

Wat kost een tweedehands kantoorinrichting?

Wat een tweedehands kantoorinrichting kost is afhankelijk van je wensen en voorkeuren. De prijs van tweedehands kantoormeubilair is vaak zeer gunstig en gebruikt meubilair leent zich uitstekend voor inrichten met een budget. Benieuwd hoe we jou van dienst kunnen zijn met een duurzame, tweedehands inrichting? Vraag een interieuradvies aan of neem contact met ons op.

Voordelen van kantoorinrichting?

Een complete kantoorinrichting heeft veel voordelen. Zo kun je gelijk je favoriete kleuren kiezen en al het meubilair met elkaar laten matchen. Ook kun je de werkplekken in je kantoor goed afstemmen zodat er gezond en ergonomisch gewerkt kan worden.

Welke kantoorinrichting stijlen zijn er?

Voordat je je kantoor (opnieuw) gaat inrichten, is het goed om je te bedenken in welke stijl je dit gaat doen. Maar welke stijlen zijn er eigenlijk? De belangrijkste stijlen zijn Scandinavisch, landelijk, industrieel, modern en fris. Bij Albeka hebben we zowel binnen ons nieuwe als ons tweedehands assortiment producten die je in elke interieurstijl kunnen voorzien. Wil je een beeld bij een interieurstijl of wil je weten hoe zo’n interieurstijl eventueel in jouw kantoorruimte tot zijn recht komt? Neem dan contact met ons op of vraag hier een vrijblijvend interieuradvies aan!

De werkwijze van Albeka

Na de aanvraag nemen wij contact met je op en bespreken samen alle wensen en delen hierin ook onze visie.

 • Wij inventariseren de complete huidige situatie en leggen hierin jouw wensen naast.
 • Hieruit volgt een 2D of 3D interieurplan, waarin we de besproken visie en wensen op beeld brengen.
 • Je ontvangt een offerte, waarbij de totaalinrichting van het nieuw plan is opgenomen.
 • Het akkoord
 • Nette en zorgvuldige oplevering!
 • Training/Cursus gezond en dynamisch werken in de nieuwe inrichting

Kantoorinrichting & advies

Je wilt je kantoor inrichten, of je bent verantwoordelijk voor de inrichting ervan? Waar ga je beginnen en waar wil je naartoe met je inrichting? Wat wil je bereiken met de nieuwe kantoorinrichting? Op deze vragen willen wij een passend antwoord bieden. Albeka is de partner voor persoonlijk en gedegen advies. Met een team van productspecialisten en een interieurstylisten kunnen we je niet alleen voorzien van het beste advies, maar kunnen we je ook een prachtige totaaloplossing aanbieden. Wij letten hierbij op kleur, samenstelling, comfort en ergonomie, maar ook op het stukje maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij zullen we je na de gunning en oplevering voorzien van een uitgebreide cursus dynamisch en gezond werken. Met deze basis en uitgangspunten tillen wij niet alleen jouw inrichting, maar ook de werkhouding en productiviteit op de werkvloer naar een toekomstbestendige basis. Wij richten uiteraard het kantoor in naar jouw wensen en inzichten, maar graag willen we je ook adviseren in het dynamische en gezonde werken, omdat wij vanuit deze gedachte jouw personeel een duurzame toekomst bieden.

Waaruit bestaat een goede kantoorinrichting

Een goede kantoorinrichting is niet zomaar wat producten kiezen. Een goede kantoorinrichting bestaat uit een perfecte balans tussen kleur, akoestiek, ergonomie en dynamiek. Daarnaast is het niet alleen van belang dat het aan deze punten voldoet, maar vandaag de dag moet een kantoorinrichting ook flexibel zijn. Flexibel om aan te schaffen en flexibel om weer af te staan. Dit is niet alleen voor jouw als gebruiker gunstig, maar ook is dit een duurzame vorm van kantoor inrichten. In een goede kantoorinrichting zitten zeker de volgende elementen:

 • (Zit) Sta werkplekken
 • Kantoor akoestiek
 • Planten en leefbaarheid
 • Ergonomische kantoorstoelen

We zullen van elk aspect wat zaken noemen die van belang zijn en waarmee je rekening zou moeten houden.

Zit sta werkplekken

De basis van een goede kantoorinrichting is het aanbieden van flexibele werkplekken. Dit betekent niet alleen dat je je personeel de mogelijkheid biedt om flexibel te werken, maar ook dat je ze stimuleert om zit-sta te werken. Dit stukje actief, dynamisch werken en vergaderen, geeft je personeel veel meer energie en zal er ook voor zorgen dat de productiviteit omhoog gaat. Bekende voorbeelden van dynamische werkplekken zijn bijvoorbeeld het zit-sta bureau, de Swopper of de Deskbike. Naast deze kantoormeubels is het van belang dat je ook actief werken promoot. Bijvoorbeeld het stimuleren om met de fietst naar het werk te komen en de trap te nemen in plaats van de lift.

Bureaus en tafels

Naast bijvoorbeeld zit-sta bureaus zijn gewone bureaus en kantoortafels van groot belang bij een kantoorinrichting. Een tafel moet genoeg ruimte bieden om jouw werkzaamheden aan te kunnen doen. Naast het formaat is het ook belangrijk dat een tafel of bureau eenvoudig in is te stellen aan de hand van het formaat van de gebruiker. Bureaus en tafels zijn te verkrijgen met veel verschillende soorten tafelbladen en onderstellen. Daarom is het goed dat je kijkt welke stijl past binnen jouw kantoorinrichting.

Kantoor akoestiek

Naast de dynamiek op kantoor, is een goede akoestiek van levensbelang. Je werknemers zullen zeker beter presteren en met een beter gevoel naar hun werk komen als er is gedacht aan de verbetering van de akoestiek. Een aantal belangrijk facetten van een goede akoestiek zijn de vloerbekleding, wand en raambekleding, maar ook het optimaal gebruik van akoestische scheidingswanden en bureauwanden. Zorgen voor een gedempt geluidsniveau is voor iedereen van belang.

Ergonomische kantoorstoelen

Werk je niet dynamisch en actief dan heb je een kantoorstoel nodig die ergonomisch is en waarop je zeer ontspannen kunt zitten. Een goede stoel in je kantoorinrichting is echt onmisbaar. Niet alleen achter je werkplek, maar ook in je vergader, of kantineruimte. Een goede, ergonomische kantoorstoel biedt de benodigde instelmogelijkheden om jou gezond te laten zitten. Naast lekker en gezond zitten geven mooie stoelen ook de jusite sfeer en toon in je complete kantoorinrichting.

Planten en leefbaarheid

Voor een gezonde atmosfeer, maar ook een frisse uitstraling in je kantoorinrichting zijn planten een onmisbare factor. Vaak worden planten weggelaten in een kantoorinrichting en dit is super jammer, omdat dit net even die extra leefbaarheid geeft op kantoor. Bovendien hebben planten een luchtreinigende functie door CO2 om te zetten in zuurstof. Naast natuurlijke planten zou je kunnen kiezen voor kunstplanten.

Totaal kantoorinrichting

Binnen onze werkwijze is er ruime aandacht voor een totaalplan. Hiermee willen wij de mogelijkheid bieden om een goede prijs te kunnen geven voor uw huidige meubilair en een zeer scherpe prijs voor de totaalinrichting, waardoor wij je dus totaal kunnen ontzorgen. Binnen dit traject inventariseren wij de huidige werkplek of kantoor en nemen wij jullie mee in een compleet plan. Wij voorzien je van een 2d en 3d interieurplan, waarbij onze interieurstylist advies geeft in het gehele proces. Hierbij wordt gelet op alle aspecten, zoals hierboven geschreven, maar zal er ook echt gekeken worden naar een stijlvol ontwerp. Wij hebben de mogelijkheid jouw kantoor in te richten met kwalitatief hoogwaardig nieuw en dynamisch meubilair. Een totaal kantoorinrichting met een verhaal is onze visie! Wij richten ook duurzaam in.

Project kantoorinrichting

Ben je op zoek naar projectinrichting? Albeka is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting. Wij denken mee met de volledige realisatie van het eerste ontwerp tot de totale inrichting. Je kunt bij ons alle kanten op, met alle typen kantoormeubelen die op dit moment in de markt beschikbaar zijn, van mooie designmerken tot basic en betaalbaar meubilair. Met onze expertise en de juiste vakmensen kunnen wij de complete inrichting verzorgen.

Een professionele tekenaar buigt zich in de studio over de in te richten kantoor- en bedrijfsruimtes. Vanaf de eerste schets tot de volledige inrichting, Albeka is erop gericht jouw project tot een succes te maken.

Niet alleen de meubels vallen binnen onze mogelijkheden, maar ook bij de vloerafwerking en de raambekleding kunnen wij je van advies en oplevering voorzien. In samenspraak met de project tekenaar, externe interieurarchitecten en de raam- en vloerstylisten komt er een uiteindelijk een totaal 3D tekening. Aan de hand van deze tekening zetten we samen de puntjes op de i.

Ben je op zoek naar een goede projectinrichter? Albeka is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting. Als specialist denken wij mee met de volledige realisatie van het eerste ontwerp tot de totale inrichting. Wij denken mee vanuit een moderne en eigentijdse visie.

Hierbij kun je denken aan:

 • Traditionele werkplekken
 • Flexibele werkplekken
 • Ergonomische werkplekken

Jouw kantoor kan je op allerlei verschillende manieren inrichten! Zo heb je de keuze uit allerlei verschillende bureaus, bureaustoelen, fauteuils, banken, kasten en ladeblokken waar je uit kan kiezen in ons assortiment voor kantoorinrichting. We zullen je onderstaand wat meer uitleg geven over welke producten wij in ons assortiment aanbieden en wat het voor jou kan bieden.

Bureaus

Een essentieel onderdeel voor de kantoorinrichting is het hebben van een bureau. Wij bieden een aantal verschillende bureaus aan in ons assortiment. Hierbij gaat het om de volgende bureaus: Zit-sta bureaus, rechte bureaus, hoekbureaus en de handslinger bureaus.

 • De zit-sta bureaus zijn in hoogte verstelbare bureaus waardoor je zowel zittend als staand kan werken. De hoogte van een zit-sta bureau is elektrisch instelbaar en met een handslinger.
 • Verder zijn er rechte bureaus die een rechthoekig bureaublad hebben.
 • De hoekbureaus hebben een hoek aan de linker- of rechterkant zitten van het tafelblad. Zo kan je meer spullen kwijt door het grotere tafelblad.
 • Daarnaast bieden wij ook handslinger bureaus aan.Dit zijn bureaus die je in hoogte kan verstellen door middel van een handslinger. Zo kan je de hoogte verstellen naar jouw wensen. Wanneer je staand wil gaan werken, gebruik je de handslinger zodat het bureau wordt verhoogd en je op jouw ideale hoogte staand kan gaan werken.

Stoelen, banken en tafels

Een goede stoel, bank of tafel is natuurlijk belangrijk dat het niet ontbreekt in jouw kantoor. Binnen ons assortiment vind je hier de geschikte producten voor. Wij bieden namelijk de volgende producten aan: Designstoelen, fauteuils en banken, ontvangsttafels en treinbanken.

 • Designstoelen zijn er in vele soorten en maten. Deze stoelen zorgen ervoor dat jouw kantoor een fraaie designuitstraling krijgt. Naast designstoelen kan je ook kiezen voor een stijlvolle fauteuil of bank op jouw kantoor.
 • Deze fauteuils en banken zijn verkrijgbaar met een stoffen, lederen, kunststof, metalen en kunstlederen bekleding. Ook kan je kiezen voor een aantrekkelijke ontvangsttafel.
 • De ontvangsttafels kunnen een mooie aanvulling zijn voor in jouw ontvangstruimte, wachtkamer of receptie. Bij ons vind je zowel kleinere bijzettafels als een grote mangohouten salontafel van huiselijke uitstraling.

Kasten en ladeblokken

Ben je op zoek naar een geschikte kast voor in jouw kantoor? Dan kan het onderstaande assortiment wellicht interessant voor je zijn. Wij bieden namelijk roldeur-, draaideur- en schuifdeurkasten aan. Deze kasten zorgen ervoor dat je jouw spullen er allemaal eenvoudig in kan opbergen.

 • Roldeurkasten zijn zo gemaakt dat de kast opengemaakt kan worden doormiddel van een roldeur.
 • De draaideurkasten hebben juist worden geopend middels een draaiknop.
 • De schuifdeurkasten kan je openen middels het schuiven van de twee deuren naar binnen of buiten toe, afhankelijk van de schuifdeurkast.

Naast deze drie type kasten kan je ook kiezen voor iets kleiner waar je jouw spullen in kwijt kan. In dit geval zou je beter kunnen kiezen voor ladeblokken. Binnen onze ladeblokken hebben wij modellen die staand zijn en modellen die op wielen staan. Ook kan je het aantal laden uitkiezen. Wij bieden ladeblokken aan variërend van 2 tot 4 laden.

Een ergonomische kantoorinrichting

Met ons specialisme en talenten die binnen ons bedrijf actief zijn kunnen we je voorzien van de mooiste stijlen voor je kantoorruimte. Maar buiten stijl denken we ook volledig mee op het gebied van ergonomie en dynamiek op de werkvloer. Zeker in de huidige digitale tijdperk is ergonomie en beweging op kantoor van vitaal belang voor jou, maar ook voor de productiviteit van het personeel. Kies daarom voor een verantwoorde inrichting, waarmee zowel jij, als je personeel tevreden zijn en plezierig mee werken.

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen

De prijs van een kantoorinrichting is helemaal afhankelijk van jouw voorkeuren. Het is goed om te weten dat we bij Albeka voor elk budget kunnen inrichten. Ons uitgebreide duurzame, tweedehands en ons nieuwe assortiment zorgen ervoor dat we in elke prijsklasse kunnen inrichten. We denken graag met je mee! Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op of vraag direct een interieuradvies aan.

>

Wat een tweedehands kantoorinrichting kost is afhankelijk van je wensen en voorkeuren. De prijs van tweedehands kantoormeubilair is vaak zeer gunstig en gebruikt meubilair leent zich uitstekend voor inrichten met een budget. Benieuwd hoe we jou van dienst kunnen zijn met een duurzame, tweedehands inrichting? Vraag een interieuradvies aan of neem contact met ons op.

Een complete kantoorinrichting heeft veel voordelen. Zo kun je gelijk je favoriete kleuren kiezen en al het meubilair met elkaar laten matchen. Ook kun je de werkplekken in je kantoor goed afstemmen zodat er gezond en ergonomisch gewerkt kan worden.

Voordat je je kantoor (opnieuw) gaat inrichten, is het goed om je te bedenken in welke stijl je dit gaat doen. Maar welke stijlen zijn er eigenlijk? De belangrijkste stijlen zijn Scandinavisch, landelijk, industrieel, modern en fris. Bij Albeka hebben we zowel binnen ons nieuwe als ons tweedehands assortiment producten die je in elke interieurstijl kunnen voorzien. Wil je een beeld bij een interieurstijl of wil je weten hoe zo’n interieurstijl eventueel in jouw kantoorruimte tot zijn recht komt? Neem dan contact met ons op of vraag hier een vrijblijvend interieuradvies aan!