Complete Projectinrichting

Projectinrichting

Bent u op zoek naar een goede projectinrichter? Albeka is al ruim 12,5 jaar gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting. Als specialist denken wij mee met de volledige realisatie van het eerste ontwerp tot de totale inrichting. Wij denken mee vanuit een moderne en eigentijdse visie.
Hierbij kunt u denken aan:
> Traditionele werkplekken
> Flexibele werkplekken
> Dynamische werkplekken
> Ergonomische werkplekken
Wij richten werkplekken volledig in naar uw smaak en gevoel. Vanwegen onze ervaring en expertise kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Niet alleen van kantoormeubelen, maar ook zeer stijlvolle designmeubelen.  


 Eigentijdse Projectinrichting

Volledige Project Realisatie


Deskundige adviseurs

Met 3 showrooms en ervaren medewerkers kunnen wij uw project volledig uit handen nemen. Een professionele tekenaar buigt zich in de studio over de in te richten kantoor- en bedrijfsruimtes. Vanaf de eerste schets tot de volledige inrichting, Albeka is erop gericht uw project tot een succes te maken. Niet alleen de meubels vallen binnen onze mogelijkheden, maar ook bij de vloerafwerking en de raambekleding kunnen wij u van advies en oplevering voorzien. In samenspraak met u, de project tekenaar, externe interieurarchitecten en de raam- en vloerstylisten komt er een uiteindelijk een totaal 3D tekening. Aan de hand van deze tekening zetten we samen met u de puntjes op de i. Wij zijn specialist in nieuw- en gebruikt kantoormeubilair. Visie op projectinrichting

Onze visie is niet alleen gericht op het traditionele inrichten, maar gaat veel verder. Wij denken volledig mee naar de toekomst op het gebied van gezondheid, flexibileit en effectiviteit. Wij richten in vanuit de totaalvisie van Maatschappelijk verantwoord- en duurzaam ondernemen. Om onze duurzame visie te ondersteunen zijn wij MVO gecertificeerd en werken van Cradle to cradle. Vanuit deze mentaliteit en visie willen wij u een passende inrichting bieden van zowel nieuw, als gebruikt kantoormeubilair. Door een goede combinatie van ervaring, kennis en vakmanschap zijn wij in staat u volledig te ontzorgen. 


Maatschappelijk Verantwoord & Duurzaam Ondernemen

Ervaring, kennis en vakmanschap


Creatieve oplossingen en referenties

Met onze kennis en expertise kunnen wij voor elk budget een creatieve oplossing bedenken en uw kantoorruimte naar uw smaak inrichten.
Met een brede groep referenties van gemeentes en MKB bedrijven hebben wij bewezen naar tevredenheid volledige projectinrichting op te leveren. Uiteraard bieden wij onze creatieve oplossingen aan tegen concurerende prijzen en kunnen we op grote projecten altijd scherpe aanbiedingen doen. 

 


Wilt u graag eens persoonlijk contact met een van onze adviseurs, of wilt u een offerte op maat ontvangen?
Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Uiteraard zijn wij ook te bereiken via:
078-6912182 / hia@albeka.nlTekeningen