Kantoorkasten

Kantoorkast

Op zoek naar een mooie en bruikbare kast voor op kantoor? Kantoorkasten kopen doe je bij Albeka, de expert in kantoormeubilair. Kantoorkasten zijn ideaal als je opbergruimte nodig hebt. Vaak heb je toch heel wat spullen die je niet op je bureau wilt laten liggen. Een opgeruimd kantoor is alleen mogelijk met voldoende kastruimte. Je vindt bij Albeka de handigste opbergkasten voor kantoor. Zo vind je bijvoorbeeld kasten met een roldeuren, schuifdeuren en draaideuren. Maar ook kasten die volledig en veilig afgesloten kunnen worden, zodat je persoonlijke spullen, of documenten die niet voor iedereen bestemd zijn veilig kunt opbergen, deze worden in kantoorland vaak archiefkasten genoemd.

roldeurkasten
draaideurkasten
schuifdeurkasten
ladeblokken

Verschillende soorten kasten voor op kantoor

Bij Albeka vind je allerlei soorten kasten: stalen, maar ook kantoorkasten hout. Elke kast heeft zijn eigen specificaties en handigheden. We willen de 3 meest verkochte producten uitlichten:

Kantoorkasten met roldeur

Roldeurkasten zijn kantoorkasten die een roldeur hebben. Klink natuurlijk flauw, maar het is een kasten die geen openslaande deur heeft. het voordeel van deze kast is dat je ruimte bespaart, er hoeft tenslotte niet open te gaan. Daarbij geeft de kast vaak een luxe uitstraling binnen je kantoorruimte. nadeel is vaak dat in de praktijk de kast vaak open staat, wat de netheid vaak niet ten goede komt.

Kantoorkasten met draaideur

Daarnaast hebben we een kantoorkast met een draaideur. Een draaideur, of klapdeurkast is een kast waarbij de deur naar buiten klapt. Is altijd een wat onhandige kasten. Maar deze is vaak wel zeer goed betaalbaar + de deur staat niet altijd open ;-).

Kantoorkasten met schuifdeur

De schuifdeurkast is de meest luxe kast voor kantoor. De kastdeuren schuiven over en langs elkaar heen. Dit is een luxe kast die de voordelen biedt van de roldeur en draaideurkast. Nadeel hiervan is dat de prijs hiervan van net wat hoger uitvalt.

Diverse kast kleuren voor elk kantoorinterieur

Kantoorkasten zijn vaak stalen kasten in de 4 standaard RAL kleuren:

 • Wit RAL 9010
 • Aluminium RAL9006
 • Lichtgrijs RAL 7035
 • Zwart RAL 9005
 • Dus: kantoorkast zwart of een kantoorkast wit, Albeka heeft het allemaal. Deze kasten zijn vaak goed schoon te houden en een van deze kleuren past vaak wel binnen je ruimte. Daarbij is een stalen kast ook erg stevig. Dit is wel echt een meerwaarde op kantoor. Buiten stalen kasten zie je dat tegenwoordig de huiselijke sfeer weer naar kantoor wordt gehaald. Daarom kun je tegenwoordig ook kiezen uit mooie houten kantoorkasten of design kasten voor kantoor. 

  hangmappen en dossierkasten
  brand en braakkasten
  ordnermolens
  tekenladekasten

  Kasten voor op kantoor voor Nederland en België

  Albeka, de expert in kantoorkasten levert kasten in geheel Nederland en België met eigen bezorgservice. Daarbij verkopen we nieuwe kantoorkasten en zijn we van oudsher een marktplaats van gebruikte kantoormeubelen. Zijn kantoorkasten gebruikt? Dan zijn vaak ze scherp in prijs en je verlengt de levensduur van het product, wat ook een duurzame keuze is. Als gebruikte kasten je niet aanspreekt bieden we een groot assortiment nieuwe kantoorkasten van zeer scherpe prijzen variërend van design, tot stalen kasten voor op kantoor. Wil je de kasten bekijken? Kom dan eens langs in onze showrooms. Kortom, zoek je een mogelijkheid om handig op te ruimen voor een scherpe prijs. Bestel dan je kantoorkast bij Albeka.