Kantoorkasten

Een handig kastje voor bij je werkplek? Of juist een grote kast voor je archief? Shop hier alle archiefkasten!

Ben je op zoek naar een handige kast voor op kantoor, maar vind je het milieu ook belangrijk? Ga voor een tweedehands roldeurkast!

Verschillende soorten kasten voor op kantoor

Op zoek naar een mooie en bruikbare kast voor op kantoor? Kantoorkasten kopen doe je bij Albeka, de expert in kantoormeubilair. Kantoorkasten zijn ideaal als je opbergruimte nodig hebt. Vaak heb je toch heel wat spullen die je niet op je bureau wilt laten liggen. Een opgeruimd kantoor is alleen mogelijk met voldoende kastruimte. Je vindt bij Albeka de handigste opbergkasten voor kantoor. Zo vind je bijvoorbeeld kasten met een roldeuren, schuifdeuren en draaideuren. Maar ook kasten die volledig en veilig afgesloten kunnen worden, zodat je persoonlijke spullen, of documenten die niet voor iedereen bestemd zijn veilig kunt opbergen, deze worden in kantoorland vaak archiefkasten genoemd.

 

Tweedehands

Groot assortiment tweedehands archiefkasten

Tweedehands archiefkasten

Ben je geboden aan een vast budget? Of maak je graag bewuste keuzes met een blik op de toekomst? Bekijk dan ons groot assortiment tweedehands archiefkasten! In het assortiment zit voor ieder wat wils én met een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. 

Best verkochte kantoorkasten

Hulp nodig bij het uitzoeken?

Nóg meer kantoorkasten

Maak je veel gebruik van hangmappen en/of heb je belangrijke documenten die je graag op een efficiënte manier opbergt? Dan is een handige dossierkast echt iets voor jou. Deze kasten kan je afsluiten en ze zijn van topkwaliteit, waardoor je belangrijke papieren veilig opgeborgen zijn. Werk je met grote tekeningen of plattegronden? Geen probleem! Ons aanbod aan nieuwe archiefkasten en tekenladekasten heeft zeker wat je zoekt. Wil je jouw spullen of archief goed beveiligd houden in een brand- en/of inbraakwerende kast? Check dan zeker ons assortiment nieuwe brandkasten. Als je vaak met ordners werkt, mag je ons assortiment ordnermolens niet missen!

Tweedehands

Groot assortiment tweedehands ladeblokken

Tweedehands ladeblokken

Als je op zoek bent naar een voordelige en praktische opslagoplossing voor je kantoor of huis, dan zijn tweedehands ladeblokken een geweldige optie om te overwegen. Deze kasten zijn al eerder gebruikt, maar dat betekent niet dat ze hun functionaliteit hebben verloren. In feite kunnen tweedehands ladeblokken nog steeds in uitstekende staat zijn en een lange levensduur hebben.

Met tweedehands ladeblokken kun je op een slimme manier ruimte besparen en je spullen georganiseerd houden. Doordat ladeblokken bijna altijd laag van stuk zijn passen ze gemakkelijk onder je bureau!

Veelgestelde vragen

Wanneer koop je een kantoorkast?

Kantoorkasten zijn alle kasten die je mogelijk in een kantoorinrichting terug zal vinden. Zo kan je denken aan kantoorkasten met een roldeur of een draaideur maar bijvoorbeeld ook met een schuifdeur. Een kantoorkast is altijd een goed idee als je op zoek bent naar een centrale plek voor al je hangmappen, dossiers en archiefmappen. Een kantoorkast met lades kan op slot zodat je alles veilig op kunt bergen.

Waar is een brandwerende kantoorkast voor?

Heb je enorm belangrijke en vertrouwelijke documenten in je archief is het aanschaffen van een brandwerend kantoorkast zeker het overwegen waard. Een brandwerende kast kent 3 certificeringen, namelijk: DIN 4102, EN 15659 LFS30P en EN 15659 LFS60P. Kasten met een DIN 4102 certificering zijn eigenlijk kasten die niet getest in een brand. Ze bieden slechts enkele minuten brandveiligheid. Kasten of kluizen met de certificering EN 15659 zijn getest op 850° C. In het geval van de LFS30P heb je een 30 minuten geteste brandveiligheid voor papier en in het geval van LFS60P heb je 60 minuten geteste brandveiligheid voor papier.

Wat is het voordeel van een kantoorkast?

kantoorkasten zijn een handige en veilige oplossing voor het opbergen van je archief. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een wandkast of stelling, kan een kantoorkast netjes op slot. Bovendien zijn de kantoor kasten in ons assortiment van hoge kwaliteit en krijg je altijd minimaal 5 jaar garantie.

Wat is een persoonlijke kantoor kast?

Een persoonlijke kantoor kast is een kleinere kast die je makkelijk bij of onder je werkplek kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke lade of ladeblok onder je bureau of bijvoorbeeld een wat kleiner kantoorkastje bij je werkplek. Handig van zo’n kleinere kast is dat hij op slot kan. Zo leggen je eigendommen veilig opgeborgen.

Hoe kies je de juiste kantoorkast met slot?

Bij het kiezen van een kantoorkast met slot, is het essentieel om zorgvuldig de afmetingen, slottype, opslagvereisten, en veiligheidsniveau te overwegen. Prioriteer de beveiliging van gevoelige items met geavanceerde sloten zoals elektronische of biometrische systemen, die op maat gemaakte beveiliging bieden. Zorg er ook voor dat de kast dimensionaal past binnen de beschikbare ruimte. Een strategische keuze garandeert niet alleen directe veiligheid en organisatie, maar biedt ook flexibiliteit voor toekomstige behoeften. Kies slim om jouw waardevolle middelen optimaal te beschermen en te beheren.

Roldeurkasten

Ben je op zoek naar een roldeurkast? Zo'n kast is ideaal voor archivering, met handige roldeuren. Bij Albeka vind je een uitgebreide collectie roldeurkasten in verschillende praktische afmetingen. Een opgeruimd kantoor is essentieel voor een efficiënte werkomgeving. Het mooie aan een roldeurkast is dat het weinig ruimte inneemt en geen openslaande deuren heeft die steeds in de weg zitten. Ons assortiment roldeurkasten is van hoge kwaliteit en bovendien zeer betaalbaar.

Draaideurkasten

Als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle opslagoplossing voor je spullen, zijn draaideurkasten bij Albeka een uitstekende keuze. Deze kasten hebben deuren die naar buiten openzwaaien, waardoor je gemakkelijk toegang krijgt tot je bezittingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor je de perfecte kast kunt vinden die past bij jouw behoeften en de inrichting van je ruimte.

Draaideurkasten zijn ideaal voor het opbergen van kleding, boeken, documenten, en nog veel meer. Ze bieden een georganiseerde en nette uitstraling, waardoor je ruimte er direct opgeruimd uitziet. Met handige planken en ophangruimte binnenin kun je je spullen gemakkelijk ordenen en snel vinden wat je nodig hebt. Of je nu je slaapkamer, kantoor of woonkamer wilt organiseren, draaideurkasten zijn een functionele en aantrekkelijke oplossing om alles geordend te houden.

Ladeblokken

Ladeblokken zijn een essentieel onderdeel van een goed georganiseerd kantoor en kunnen je werkomgeving enorm verbeteren. Met ladeblokken kun je al je belangrijke documenten, kantoorbenodigdheden en persoonlijke items op een gestructureerde en toegankelijke manier opbergen. Door te kiezen voor een ladeblok dat past bij jouw specifieke behoeften en stijl, kun je je werkplek optimaliseren en productiever werken.

De veelzijdigheid van ladeblokken is een groot voordeel bij het inrichten van je kantoor. Je kunt kiezen uit diverse formaten en indelingen, zoals ladeblokken met enkele laden voor een compacte opslagoplossing of ladeblokken met meerdere laden voor meer opbergruimte. Bovendien zijn er ladeblokken met wieltjes beschikbaar, waardoor je ze gemakkelijk kunt verplaatsen en flexibel kunt indelen. Houd bij het kiezen van ladeblokken rekening met je behoeften, werkstijl en de beschikbare ruimte in je kantoor, zodat je de perfecte kantoorinrichting kunt creëren die bijdraagt aan een georganiseerde en efficiënte werkomgeving.

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten zijn een uitstekende aanvulling op je kantoorruimte. Ze bieden niet alleen een strakke en professionele uitstraling, maar zijn ook zeer functioneel. In een kantooromgeving is ruimtegebruik vaak van groot belang, en schuifdeurkasten kunnen hierin een cruciale rol spelen. Omdat de deuren langs de kast schuiven en geen extra ruimte nodig hebben om open te klappen, maximaliseren ze de beschikbare ruimte in je kantoor. Dit betekent dat je meer opslagruimte hebt zonder concessies te doen aan de vloeroppervlakte.

Daarnaast bevorderen schuifdeurkasten voor kantoren ook een georganiseerde en opgeruimde werkomgeving. Met voldoende planken en opbergvakken kun je gemakkelijk je documenten, kantoormateriaal en persoonlijke bezittingen netjes ordenen. Het houden van een georganiseerde werkplek is essentieel om productief te blijven en efficiënt te kunnen werken. Bovendien zijn schuifdeurkasten verkrijgbaar in diverse maten en afwerkingen, waardoor je ze kunt aanpassen aan de specifieke behoeften en het interieur van je kantoor. Dus, als je op zoek bent naar een slimme en stijlvolle opbergoplossing voor je kantoor, zijn schuifdeurkasten absoluut een aanrader!

Meer van ons nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Project op maat

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.