078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
0620111951

WhatsApp: 06-20111951

Kantoormeubilair van Albeka - Altijd betaalbare Kantoormeubels

Bij het inrichten van uw kantoor of kantine komt vaak nog een hoop kijken. Wij leveren betaalbare kantoormeubelen zowel nieuw als gebruikt! Binnen het uitgebreide assortiment nieuwe kantoorinrichting vind u alles van bureau tot monitorarm of roldeurkast en zowel low-budget als high-end. Geen idee waar te beginnen? Wij bieden u ook inspiratie door middel van complete sets tegen een zeer scherpe prijs!

Maar dat is nog niet alles. Albeka staat bekend om het leveren van jong gebruikte tweedehandse kantoormeubelen tegen een scherpe prijs! U heeft dan gerenommeerde merken zoals Ahrend, Gispen, ASPA, Grisberger, Giroflex en vele andere topmerken voor een fractie van de nieuwprijs terwijl u wel gewoon dezelfde kwaliteit gegarandeerd wordt.

Waar vind u Albeka? Kom langs in een van onze showrooms

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze centraal gelegen vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Onder de rook van grote steden zoals Rotterdam, Zoetermeer, Utrecht, Amersfoort en Amsterdam heeft u dus altijd een Albeka vestiging bij u in de buurt! Alle showrooms zijn op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 en u kunt geheel vrijblijvend langskomen. De koffie staat klaar!

Het uitgebreide assortiment van het kantoormeubilair van Albeka