Kantoormeubelen Amsterdam

Kantoormeubelen nodig en niet te ver willen rijden? Op circa 10 kilometer vanuit Amsterdam vindt u Albeka Zoetermeer en Albeka Nieuwegein. Dé adressen voor tweedehands kantoormeubelen en nieuwe kantoormeubelen. We hebben een grote showroom met een uitgebreid assortiment gebruikte kantoormeubelen, en naast deze ruime collectie tweedehandse kantoormeubelen treft u ook nieuwe kantoorinrichting aan. Bij Albeka hebben we alles in huis voor een goede en betaalbare kantoorinrichting. De kantoormeubelen van Albeka kenmerken zich door uitstekende kwaliteit in combinatie met een altijd een scherpe prijs. Albeka is de kantoormeubelen specialist met showrooms dicht in de buurt van Amsterdam. Zo kunt u direct langs in Zoetermeer, maar ook in onze vestiging in Nieuwegein.

Showroom Hendrik Ido Ambacht

Hendrik Ido Ambacht

Noordeinde 206
3341 LW Hendrik Ido Ambacht
Showroom Nieuwegein

Nieuwegein

2e Regimentsdok 6
3433 KT Nieuwegein
Showroom Zoetermeer

Zoetermeer

Let op:
Op 9 en 10 december gesloten

Grote collectie kantoormeubelen in de buurt van Amsterdam

We bieden nagenoeg de grootste collectie kantoormeubelen in de Benelux. Je vindt niet alleen nieuw kantoormeubilair, maar ook gebruikt kantoormeubilair en refurbished kantoormeubilair van uitsluitend de beste merken, zoals Ahrend, Gispen, Lensvelt en nog veel meer. Albeka is specialist op het gebied van gebruikte en nieuwe kantoormeubelen. Uw complete kantoorinrichting vind u online of bezoek een van onze showrooms! In elke fase van uw aanvraag kunnen wij voorzien, zo tekenen wij bijvoorbeeld uw ruimte in met een geavanceerd 3D Tekenprogramma. Zo krijgt u in het allereerste stadia al een beeld van hoe uw kantoorinrichting eruit kan zien. Comfortabel werken Kantoormeubelen zijn essentieel om comfortabel en effectief te werken, ook in Amsterdam :-). Onze productexperts helpen jou aan prachtige kantoormeubelen tegen de laagste prijs. Advies nodig niet alleen voor je kantoormeubels, maar ook over je interieur uitstraling? Onze interieuradviseurs staan klaar om jouw ruimtes tot leven te brengen met een smaakvolle kantoorinrichting.

 

zit sta bureaus
rechte bureaus
hoekbureaus
verstelbare handslinger bureaus

CO2 Reductie? Vind jij het ook belangrijk om de CO2 uitstoot te reduceren?

 
gebruikte bureaus

Thuiswerkmeubels

Thuiswerken is het nieuwe normaal. Werk je veel thuis in de stad Amsterdam? Albeka biedt een grote collectie thuiswerk meubels, zoals bureaus, zit-sta bureaus, hoekbureaus, bureaustoelen en ergonomische bureaustoelen. Niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook met visie op het onderhoud van je lichaam door de ergonomische facetten die de meubels je bieden.

Kantoormeubelen snel geleverd in Amsterdam

Wij hebben een standaard assortiment kantoormeubelen wat we uit voorraad kunnen leveren. Zo hebben we altijd de mogelijkheid om tot 300 werkplekken direct uit voorraad te leveren, als het snel geleverd moet worden dan is dit voor ons geen enkel probleem. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het plaatsen en monteren van kantoormeubelen dit doen wij tegen een geringe meerprijs! Informeer naar de mogelijkheden.