LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

Tweedehands kantoormeubelen

Ben je op zoek naar gebruikte kantoormeubelen? Voor tweedehands kantoormeubilair van goede kwaliteit kun je bij Albeka uitstekend terecht. We zijn al meer dan 15 jaar dé specialist in gebruikte kantoormeubelen. Niet alleen hebben we een zeer ruim aanbod om uit te kiezen, ook is de voorraad van ieder product enorm. Voor de meeste gebruikte meubelen kun je in grote aantallen bij Albeka bestellen, waarmee je voor iedere ruimte een complete kantoorinrichting aan tweedehands meubelen kunt realiseren. Gebruikt kopen bij Albeka betekent dat je niet alleen voor een zeer scherpe prijs een nieuw interieur in huis haalt, maar ook zeer duurzaam en circulair bezig bent. Het aanschaffen van tweedehands kantoormeubelen is namelijk zeer goed voor het milieu. Verduurzaam daarom je kantoor met de gebruikte kantoormeubelen van Albeka.

gebruikte bureaus
gebruikte bureaustoelen
gebruikte archiefkasten
gebruikte vergadertafels

 

Gebruikte kantoormeubelen

Albeka is het bedrijf dat jouw kantoorinrichting nieuw leven in gaat blazen. Heb je te maken met een krap budget en zoek je vooral goedkope tweedehands kantoormeubelen? Door het aanschaffen van gebruikte kantoormeubelen bij Albeka maak je een zeer goede deal. Want de producten die wij bieden zijn niet alleen zeer scherp geprijsd, maar voldoen allemaal aan de eis dat het om echte topproducten gaat. Om een jouw werkplek zo ergonomisch mogelijk in te richten, geloven wij dat gebruikte kantoormeubelen van echte topkwaliteit moeten zijn. Zeker omdat het om tweedehands kantoormeubelen gaat.

A-merken gebruikt kantoormeubilair

De gebruikte producten die Albeka inkoopt zijn dan ook allemaal van een echt A-merk. De gebruikte stoelen en gebruikte bureaus etc. komen van topmerken als Ahrend, Gispen, Lensvelt en meer! Deze bekende merken staan dan ook voornamelijk bekend om hun sterke materiaal en lange levensduur.

Tweedehands bureaus

Ben je in een zoektocht geraakt naar een gebruikt bureau geschikt voor jouw kantoor? Dan moet je absoluut bij Albeka zijn. Albeka heeft al zeer lange ervaring op het gebied van tweedehands bureaus. De tweedehands bureaus uit ons assortiment hebben zeer aantrekkelijke prijzen en zijn allemaal nog in zeer goede staat. Bijna zonde om zo’n bureau zomaar weg te gooien toch? In ons assortiment vind je uitsluitend gebruikte bureaus van A-merken, waaronder Ahrend of Gispen.

Tweedehands bureaustoelen

Albeka is de specialist als het gaat om gebruikte bureaustoelen. We bieden ze graag aan voor eens scherpe prijs en zorgen dat jouw tweedehands bureaustoel weer zo goed als nieuw is. Ben jij op zoek naar een bureaustoel, maar hoeft het allemaal niet splinternieuw te zijn? Dan is het kiezen van tweedehands bureaustoelen voor jou ideaal. Albeka biedt stoelen aan van diverse bekende topmerken, zoals Ahrend, HAG, Herman Miller, Giroflex en Lensvelt. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een zeer ruime keuze.

 

 

gebruikte hoekbureaus
gebruikte kantinestoelen
gebruikte ladeblokken
gebruikte vergaderstoelen

 

 

gebruikte werkstoelen
gebruikte lampen
gebruikt ontvangstmeubilair
gebruikte bureau onderstellen

 

 

Direct besparen met goedkoop kantoormeubilair

Met een voorraad assortiment van ruim 1500 artikelen van bekende merken, zijn wij een zeer betrouwbare partner voor jouw tweedehands kantoormeubilair. Levering doen wij altijd met onze eigen bezorgservice. Ook zijn onze vakkundige monteurs uitstekend in staat om het gebruikte kantoormeubilair te laten monteren op locatie. Met ruim 12,5 jaar ervaring zijn wij een toonaangevende kantoorinrichter en zijn wij in staat volledig aan jouw behoefte te voldoen. Wil je graag een tweedehands kantoorinrichting volledig op maat? Onze deskundige medewerkers zijn in staat een volledig kantoor of complete ruimte in te laten richten. Met de professionaliteit van interieuradviseur Annelies zit je ons ook helemaal aan het juiste adres. Zij voorziet je helemaal gratis van een deskundig advies en tekent jouw kantoorruimte in om alvast een mooie indruk te krijgen wat je allemaal kunt doen met gebruikte kantoormeubels op jouw kantoor.

 

Circulair Ondernemen

Bij Albeka geloven we erg in het belang van circulair ondernemen. We zien een duurzame ontwikkeling, en steeds meer mensen en bedrijven zien hier het belang ook wel van in. Hergebruikte producten werden vroeger misschien gezien als oud, maar dat is niet meer van deze tijd. Tweedehands is namelijk een serieuze optie ten koste van nieuw. Door het aanschaffen van gebruikt kantoormeubilair draag jij daar ook aan bij. Naast dat we onszelf blijven checken om steeds weer voor de duurzame optie te kiezen, helpen we andere bedrijven en particulieren daar ook graag bij. Door het aanbieden van tweedehands bureaustoelen en ander gebruikt kantoormeubilair, bieden we een mogelijkheid om bij te dragen aan het milieu. De stoelen die we verkopen zijn nog steeds zo goed als nieuw nadat ze een behandeling hebben ondergaan. Dit gebeurt trouwens alleen wanneer echt nodig. De gebruikte stoelen van Albeka worden refurbished en worden wanneer nodig opnieuw gestoffeerd.

 

Uitgelichte Tweedehands Accessoires

Vind jij het ook belangrijk om je met je bedrijf samen in te zetten voor het milieu? Neem dan eens een kijkje bij gebruikte accessoires.

 

gebruikte accessoires

Graag wat meer advies?

Wil je graag je kantoor of werkruimte inrichten maar weet je niet waar je moet beginnen? Vraag GRATIS interieuradvies aan.

 

Interieuradvies kantoormeubilait

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?

Bekijk onze showrooms