Kantoormeubilair

Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van kantoormeubilair vind je in ons nieuwe assortiment.

Passie voor duurzaamheid? Shop ons prachtige, tweedehands en refurbished meubilair hier.

Tweedehands en nieuw inrichten.

Bij Albeka zit je goed voor zowel prachtige, nieuwe kantoormeubelen als duurzaam, tweedehands kantoormeubilair. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel ons nieuwe als ons tweedehands assortiment zijn uitgerust met prachtige merken als Solidesk, Officenow, Ahrend, Interstuhl, Frontseat, Leopard, Rustic & Bear, Giroflex, Sedus en nog veel meer. Raak geïnspireerd door de laatste trends in kantoormeubelland en laat je verassen door de unieke en duurzame mogelijkheden van tweedehands en refurbished meubilair.

Waarom zou ik duurzaam kopen?

In een tijd waarin "goedkoop" en "trendy" een belangrijke rol in de (kantoor)meubelmarkt hebben is het kiezen voor duurzame, tweedehands of betrouwbare nieuwe producten nu belangrijker dan ooit.

Bewust kiezen voor duurzaam meubilair is bewust kiezen om de afvalberg te verkleinen. Iets wat heel hard nodig is en waar we bij Albeka heel blij van worden.

Best verkocht:

Alles wat je nodig hebt voor je nieuwe kantooromgeving.

Bij Albeka helpen we je graag met elke behoefte op het gebied van kantoormeubilair. Dit is terug te zien in ons brede en diepe assortiment dat voorzien is van de meest uiteenlopende soorten producten. Zo kun je bij Albeka terecht voor een bureau en een bureaustoel, maar ook voor archiefkasten, tafels, alle soorten stoelen, kabelmanagement, decoratie en heerlijke soft seating. Zo kunnen ook je loungeruimte, lunchroom en conference room ingericht worden met de prachtige en duurzame meubelen die Albeka te bieden heeft.

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!