Kantoorstoelen gebruikt

Zit je veel tijdens je werkdag? Dan weet je hoe belangrijk een comfortabele kantoorstoel is. Bij Albeka begrijpen we dit en bieden we een uitgebreide selectie tweedehands kantoorstoelen die zowel ergonomisch als betaalbaar zijn. Niet op zoek naar gebruikte kantoorstoelen maar eerder naar ons nieuwe assortiment, bekijk dan ons assortiment met nieuwe kantoorstoelen.

Producten 1-30 van 777

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom kiezen voor tweedehands kantoorstoelen van Albeka?

  • Duurzaamheid: Onze gebruikte kantoorstoelen zijn zorgvuldig geïnspecteerd en gerenoveerd om ervoor te zorgen dat ze nog jaren meegaan.
  • Ergonomie: Net als onze nieuwe stoelen, bieden onze kantoorstoelen tweedehands de nodige ondersteuning om rug- en nekklachten te voorkomen.
  • Betaalbaarheid: Waarom meer betalen als je kwaliteit en comfort kunt krijgen voor een fractie van de prijs?

Voordelen van gebruikte kantoorstoelen

Het kiezen voor gebruikte kantoorstoelen brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst is het een milieubewuste keuze. Door te kiezen voor tweedehands, draag je bij aan het verminderen van afval en het verlengen van de levensduur van kwaliteitsproducten. 

Daarnaast zijn gebruikte stoelen vaak aanzienlijk voordeliger dan nieuwe modellen, zonder in te boeten op comfort of functionaliteit. 

Veel van deze stoelen zijn afkomstig uit kantoren die upgraden of hun inrichting vernieuwen, wat betekent dat ze vaak nog in uitstekende staat zijn. Tot slot biedt het kopen van tweedehands de mogelijkheid om hoogwaardige merken en modellen te bezitten die anders misschien buiten het budget zouden vallen.

Let op de volgende punten bij het aankopen van een kantoorstoel

Bij het aankopen van een kantoorstoel, of deze nu nieuw of gebruikt is, zijn er enkele cruciale punten om in overweging te nemen. Ergonomie staat voorop; een goede stoel biedt ondersteuning aan de rug en nek en kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker. 

Het materiaal van de stoel is ook belangrijk, zowel voor comfort als voor duurzaamheid. 

Let op de kwaliteit van de bekleding en de vulling. Controleer bij gebruikte stoelen altijd op tekenen van slijtage of beschadiging. Daarnaast is het essentieel om de maximale gewichtscapaciteit en de aanpasbaarheid van de stoel, zoals armleuningen en hoogteverstelling, te overwegen. 

Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, is het esthetische aspect. De stoel moet niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij de uitstraling en inrichting van het kantoor.

Divers aanbod tweedehands kantoorstoelen

Of je nu op zoek bent naar een tweedehands kantoorstoel met een specifieke kleur of functie, of je hebt interesse in kantoorstoelen gebruikt voor je hele kantoor, wij hebben wat je nodig hebt. Van luxe uitvoeringen tot eenvoudige modellen, ons assortiment tweedehands stoelen voldoet aan diverse behoeften.

Bezoek ook onze showroom

Wil je onze tweedehands kantoorstoelen in het echt zien en testen? Kom dan langs in onze showroom. Ons deskundig team staat klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze tweedehands kantoorstoelen? Neem dan contact met ons op via contactformulier. We helpen je graag verder!