BETALEN

Wij proberen het u graag zo gemakkelijk mogelijk te maken om een bestelling bij ons te plaatsen. Om te betalen bij Albeka kunt u gebruik maken van:

- iDeal
- Creditcard
- PayPal
- SOFORT Banking
- Belfius Pay Button
- BanContact / Mister Cash (België)
- AfterPay Zakelijk
- AfterPay Consumenten
- Levering na betaling (U ontvangt factuur)
- Contant & PIN (Showroom & afleveren
- Inkooporder ( Overheid & zorginstellingen)

Achteraf betalen is mogelijk middels AfterPay. AfterPay is beschikbaar is voor zowel particuliere als zakelijke klanten. (Maximum orderbedrag middels AfterPay bedraagt €750,-). Indien u al langere tijd klant bent bij Albeka is het mogelijk achteraf op rekening te betalen, dit is mogelijk middels inkooporder. Ook kunt u kiezen voor vooruit betalen op factuur. Hierbij wordt u per email een factuur verzonden die u kunt voldoen, waarna tot levering zal worden overgegaan. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor achteraf betalen? Neem dan contact op met de klantservice

U kunt nu ook kiezen voor de optie "bankoverschrijving", dit is ook een vorm van achteraf betalen. U krijgt een email met de betaalspecificaties die u op een gewenst moment kunt overmaken. Wel zal er een screening worden toegepast voor uitlevering.

Albeka kantoor- en bedrijfsinrichting biedt nu ook de mogelijheid om te betalen door middel van Afterpay!
Afterpay is een toonaangevend bedrijf geworden in de dienstverlening rond online achteraf betalen. Imiddels is deze betaaloplossing geintegreerd in duizenden online winkels. Dan kan Albeka natuurlijk niet achterblijven. 
Betaal nu makkelijk en veilig achteraf door middel van afterpay.

Hoe werkt Afterpay

Met AfterPay kun je betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen. 
Dat is selfservice van AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor www.albeka.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.albeka.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 500 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 750. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, via eenmalige machtiging)

AfterPay voert voor www.albeka.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je deze betaling via de AfterPay App of in de online omgeving MijnAfterPay kunt inzien. Je kunt bij [webshop url] achteraf betalen tot een bedrag van € 500 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 750. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.  

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)

AfterPay voert voor www.albeka.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij www.albeka.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 500 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 750. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Ja altijd! Na het bestellen ontvangt u eerst een orderbevestiging met uw besteldetails. Hierna zult u binnen 12 uur altijd standaard een officiële factuur ontvangen met al uw (bedrijfs)gegevens. De factuur is te gebruiken door uw boekhouding of administratie.

AfterPay is een bedrijf die de gehele achteraf betaalproces van de webwinkel overneemt, daarom heeft AfterPay een standaard check in hun systeem ingebouwd om hun gebruikers te valideren.

Een aantal redenen wanneer een foutmelding voorkomt.

 • Het totaalbedrag van uw bestelling is hoger dan €750,-. AfterPay accepteert bij Albeka niet meer dan dit bedrag. In dit geval kunt u kiezen voor achteraf betalen op factuur, PayPal, of Creditcard die u kunt vinden tussen de betaalmethodes.
 • U bent vergeten om uw KVK nummer te vermelden, of deze is niet correct.
 • U heeft een te groot bedrag openstaan bij AfterPay (Dit kan doordat er bij meerdere partijen betalingen binnen een bepaalde termijn zijn gedaan door uw bedrijf). De melding zal dan dit bevatten: “Maximale aantal openstaande betalingen bereikt’’.
 • In de meeste gevallen kunnen wij hierop helaas geen technische oplossing bieden, omdat de redenen van afwijzing niet van technische aard zijn. Wij raden u aan te kiezen voor een alternatieve betaalmethode, zoals PayPal, Creditcard, of betalen op rekening achteraf.

  Dat is vervelend. Wij helpen u graag verder.

  1. Heeft u alle velden en gegevens gecontroleerd? De algemene voorwaarden geaccepteerd?

  2. Verwijder je cookies of plaats jouw bestelling in een andere browser of met een ander apparaat.

  3. Nog steeds geen succes? Neem dan gerust contact op met 078-6912182. Dan wordt uw order op een alternatieve manier ingevoerd.

  Wij staan klaar om u verder te helpen!

  Voor financiële af administratieve vragen kunt u terecht bij onze afdeling boekhouding. Deze kunt u bereiken via 078-6912182, of administratie@albeka.nl.

  Jazeker, wij helpen u hier graag bij. Als u online besteld met een officiële KVK (Handelsnummer) word er geen BTW in rekening gebracht. WIlt u dit alnog laten verwerken? Neem dan contact op met onze administratie via 078-6912182, of administratie@albeka.nl en houd uw adresgegevens, BTW-nummer en IBAN-nummer bij de hand.