BEZORGEN & AFHALEN

Albeka bezorgt door heel Nederland met eigen bezorgservice. De bestelling wordt niet alleen achter de eerste deur worden geleverd, maar precies op de plek waar u het in gedachte heeft.


Bijzonderheden: We leveren uw bestelling af op de begane grond (verdieping in overleg), montage ook mogelijk (vraag naar de voorwaarden!)

Eigen bezorgservice:  Bezorging doen we met onze eigen bezorgservice, zodat u zeker bent van een betrouwbare, persoonlijke en professionele service!

De bezorgkosten die wij hanteren zijn als volgt:

Bestelling                                      Kosten
Onder de €50,-  € 8,95
Tussen de €50,-  €150,-                 €14,50
Boven de €150,-  GRATIS

Bezorgkosten zijn met uitzondering van de Waddeneilanden! Bezorging op de waddeneilanden bedraagt €55,-, dit in verband met de kosten van het overvaren + de extra uren van het bezorgen. We hopen op uw begrip hiervoor.

We leveren alles zo snel als dit maar kan. Sommige artikelen van ons zijn de volgende dag al in huis! Dit geldt niet voor al onze producten, dus kijk altijd goed naar de actuele levertijd bij ieder product. Bestel je 2 of meer producten met een verschillende levertijd? Dan houden wij altijd de langste levertijd aan. Het liefst bezorgen we ze samen want, samen uit, samen thuis ;) .

Wij leveren altijd standaard binnen 2-8 werkdagen. Een bezorgdag en tijdstip kunt u altijd aangeven in het opmerkingen veld tijdens het bestellen. We proberen altijd rekening te houden met uw voorkeuren en zullen onze uiterste best doen te leveren wanneer het u het beste uitkomt.

Na het bestellen krijgt u binnen 48 uur een leveringsvoorstel, u kunt hier ook altijd nog op reageren met uw wensen en voorkeuren. Wel hopen we dat u enig begrip kunt opbrengen voor het feit dat we met onze eigen bezorgservice in heel Nederland en België leveren, waardoor het in een enkel geval niet doenbaar is om een spoedlevering te doen, of op bepaalde tijdstippen te leveren. We vertrouwen erop dat u met onze planners naar tevredenheid een afleverdag en tijdstip kunt afstemmen.


U kunt uw bestelling afhalen bij een van de drie showrooms van Albeka. Wel graag in overleg. Doordat diverse gebruikte meubelen lastig te monteren zijn, nemen wij de bezorging het liefst zelf voor onze rekening om klachten te voorkomen.
Neem contact op met de voor u dichtsbijzende vestiging om het afhaalmoment en de mogelijkheden af te stemmen.

Vestiging Telefoonummer           Email
Hendrik Ido Ambacht           078-6912182 hiambacht@albeka.nl
Nieuwegein 030-6579720 nieuwegein@albeka.nl          
Zoetermeer 079-3436931 zoetermeer@albeka.nl

Indien gewenst kan onze montagedienst de door u bestelde kantoormeubelen bij u op locatie monteren. Vraag hiervoor een prijs aan bij de klantenservice.

 • Hoekbureaus
 • Handslinger verstelbare bureaus
 • Elektrisch verstelbare bureaus
 • Worden gratis door ons gemonteerd op de begane grond!

  Niet op de begane grond? neem contact op met de klantenservice.

  Bijzonderheden Bezorgen op de waddeneilanden? Albeka doet het! We doen dit voor €55,-, dit in verband met de kosten van het overvaren + de extra uren van het bezorgen. We hopen op uw begrip hiervoor. 

  Bijzonderheden: We leveren uw bestelling af op de begane grond, montage ook mogelijk (vraag naar de voorwaarden!)

  Levertijd: We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren, waarbij we 2-8 werkdagen als uitgangspunt nemen. 
  Het gemiddelde ligt tussen 4-5 werkdagen.

  Wilt u graag uw bestelling snel geleverd hebben?
  Spoedleveringen doen wij indien nodig door heel Nederland via extern transport (muv. waddeneilanden) vanaf € 150 ex. btw GRATIS  


  Bijzonderheden        De transporteur levert de bestelling af op de begane grond. Op pallet en gedemonteerd.
   

  Is uw bestelling groter dan €150 euro excl. BTW? dan bezorgen we gratis! 

  Betalen op locatie Betalen per PIN/Contant niet mogelijk bij extern transport.
   

   

  Levertijd Onze transporteur heeft een snelle levertijd. Mits de producten van de bestelling op dezelfde vestiging staan is de levertijd tussen 3 - 5 werkdagen.
  Wij leveren in België tegen dezelfde bezorgkosten en voorwaarden als in Nederland. Tot €50,- zijn de bezorgkosten €8,95. Tussen de €50,- en €150,- bedragen de bezorgkosten €14,50. Boven de €150,- gratis. Levertijd in België is 2-8 werkdagen. Bij kleinere bestellingen maken wij gebruik van externe transporteurs, zodat u de bestelling binnen deze levertijd ontvangt.