Ons kwaliteitslabel

Om de cosmetische staat van ons gebruikte meubilair weer te geven maken we gebruik van ons kwaliteitslabel (voorheen sterrensyteem). Alle binnenkomende gebruikte meubelen worden gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en beoordeeld. Om jou als klant een duidelijk beeld te geven van de staat waarin de meubels verkeren, geven we ze het label A+, A, B óf C. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. Even tussendoor; het gebruikte meubilair dat wij verkopen is altijd 100% functioneel.

We leggen je graag uit wat elk label inhoud!

In deze categorie vind je producten die nagenoeg nieuw zijn. Dit kunnen restpartijen van de leverancier of showroommodellen zijn, waar nagenoeg niets aan mankeert.

Producten met deze beoordeling zijn zo goed als nieuw. Dit zijn de echte pareltjes op het gebied van gebruikt meubilair. De gebruikerssporen zijn minimaal.

Deze categorie bestaat uit meubilair dat er nog netjes uitziet, technisch goed functioneert, maar wel enkele gebruikerssporen bevat. Op zichtbare plekken zul je geen grote deuken of krassen vinden.

Technisch goed functionerend meubilair, maar qua uitstraling is wel te zien dat het meubelstuk (intensief) gebruikt is. Bij het aantreffen van meerdere gebruikerssporen, krassen of deuken moet je niet al te gek opkijken. Het model kan daarnaast ook iets verschillen ten opzichte van de foto.

Ons gebruikte assortiment

Ben je benieuwd naar ons gebruikte assortiment kantoormeubilair? Onze duurzame tweedehands meubelen shop je online in onze webshop en het is mogelijk om alles te bekijken in een van onze vestigingen in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein of  Zoetermeer! Een afspraak maken is niet nodig dus je kan zo binnenstappen.

Kijk mee met Jeroen!

In deze video leggen we je nog eens alles uit over ons kwaliteitslabel.

Jeroen laat je precies zien wat je van ons gebruikte meubilair en het bijbehorende kwaliteitslabel kan verwachten.