Ladeblokken

In het ruime assortiment van Albeka kun je ook terecht voor onze handige compleet nieuwe ladeblokken serie. Onze ladeblokken zijn leverbaar van verschillende topmerken, waaronder Arca, Proline of eigen kwalitatieve huismerk Ecoplus. De ladeblokken zijn uitgevoerd met diverse lades en behuizingen, waardoor deze uitstekend geschikt zijn voor een nieuw ingericht kantoor. Optioneel bieden we ook de mogelijkheid aan om de roldeurkast te voorzien van een eigen topblad. Voor goedkope gebruikte ladeblokken zit je bij Albeka helemaal goed.

Het gemak van ladeblokken

Een ladeblok is vrij eenvoudig onder een bureau te plaatsen. Op deze manier kun je je overtollige papierwerk netjes wegwerken. De ladeblokken die bij Albeka te verkrijgen zijn, staan perfect onder ieder bureau. We bieden ladekasten met één of meer opberglades en hangmapframes. Kies nu ook eenvoudig tussen losse roldeurkasten, of roldeurkasten op wielen. Optioneel is het bij de meeste ladeblokken mogelijk om een los inzetbaar pennenbakje bij te bestellen. Kies nu ook een mooi afgewerkt topblad uit ons eigen assortiment! Simpel gezegd, ladeblokken zijn eigenlijk archiefkasten onder je bureau, lekker handig dus :-).

Ladeblok met slot

De ladeblokken van Albeka worden met een cilinderslot afgesloten. Zo kun je je documenten en eigendommen veilig opbergen! Uiteraard zorgen we er ook voor dat je deze altijd van slot kan doen. Standaard worden er twee sleutels bij de ladeblokken geleverd. Heb je er altijd nog eentje reserve!

Online ladeblokken kopen

De meeste nieuwe ladeblokken die wij online aanbieden zijn gemaakt van roestvrij staal. Het ladeblok is het ideale instrument om je spullen netjes mee weg te werken. Doordat het ladeblok onder het bureau staat, blijft de werkplek altijd mooi opgeruimd. Je vindt hier alle nieuwe ladeblokken met altijd minimaal 2 jaar garantie. Op zoek naar een goedkoper ladeblok? Bestel nu snel en gemakkelijk jouw ladeblok online en je hebt hem binnen 8 werkdagen in huis. Graag een ladeblok kopen en laten bezorgen in België? Ook dat is mogelijk! Albeka levert binnen Nederland en België al vanaf 150,- volledig gratis!

Ladeblok met een kleurtje

Zet je het ladeblok onder het bureau of juist in het zicht? Belangrijk om in de gaten te houden is de kleur die je kiest. Je wilt natuurlijk wel dat deze aansluit op de rest van het interieur. Albeka heeft vooral veel neutrale kleuren in het assortiment. Wit, aluminium en zwart komen het meest voor. Ben je op zoek naar een ladeblok dat meer warmte uitstraalt? Ook dat kan, onze Manage-IT modellen van Exlusive-line stralen door hun houtkleuren een veel huiselijke sfeer uit. Neem vrijblijvend contact met ons op als je een ladeblok wenst te bestellen, en wellicht nieuwsgierig bent naar andere mogelijkheden en variaties. Albeka staat altijd voor je klaar.

Ladeblokken passend in je interieur

Vind je het lastig om een ladeblok te vinden die goed in het interieur thuis past? Een goede tip is erop te letten dat het ladeblok redelijk gelijk is in kleur met het onderstel van het bureau waar het onder komt te staan. Je wilt natuurlijk niet dat de kleuren niet goed met elkaar matchen. Zou je toch nog wat persoonlijk advies van één van onze verkoopadviseurs, willen ontvangen, dan kan dat altijd wanneer dat wenselijk is. Met een showroom in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer zitten we altijd wel redelijk dicht bij jou in de buurt.