Ladeblokken

In het ruime assortiment van Albeka kun je ook terecht voor onze handige compleet nieuwe ladeblokken serie. Onze ladeblokken zijn leverbaar van verschillende topmerken, waaronder Arca, Proline of eigen kwalitatieve huismerk Ecoplus. De ladeblokken zijn uitgevoerd met diverse lades en behuizingen, waardoor deze uitstekend geschikt zijn voor een nieuw ingericht kantoor. Optioneel bieden we ook de mogelijkheid aan om de roldeurkast te voorzien van een eigen topblad. Voor goedkope gebruikte ladeblokken zit je bij Albeka helemaal goed.

Bij Albeka hebben we een ruim assortiment aan bureau ladeblokken, helemaal nieuw en met een breedte van ongeveer 40 cm tot 70 cm passen ze bij ieder bureau. Onze nieuwe ladeblokken zijn leverbaar van verschillende topmerken, waaronder Arca, Proline of eigen kwalitatieve huismerk Ecoplus. Onze ladeblokken, uitgevoerd met 3 lades en stevige behuizingen, zijn uitstekend geschikt als opbergruimte voor een nieuw ingericht kantoor. Optioneel bieden we de kans aan om de roldeurkast of het ladeblok op wielen te voorzien van een eigen topblad. Voor goedkope gebruikte ladeblokken zit je bij Albeka helemaal goed.

Producten 1-30 van 75

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Het gemak van ladeblokken

Een ladeblok is vrij eenvoudig onder een bureau te plaatsen. Hoeveel lades heeft een ladeblok? Is 1 van de veelgestelde vragen rondom het ladeblok. Het aantal lades in een ladeblok kan variëren.

Er zijn ladeblokken met één lade, maar ook modellen met meerdere lades, zoals twee of drie tot wel 5 lades. Zo kun je altijd een ladeblok vinden passend bij jouw behoeften. Op deze manier kun je je overtollige papierwerk netjes wegwerken dankzij de extra opbergruimte van de bijvoorbeeld 3 laden ladeblok. De ladeblokken die bij Albeka te verkrijgen zijn, staan perfect onder ieder bureau.

We bieden ladekasten met één of meer opberglades en hangmapframes voor het organiseren van je hangmappen. Kies nu ook eenvoudig tussen losse roldeurkasten, roldeurkasten op wielen of een verrijdbaar ladenblok. Optioneel is het bij de meeste ladeblokken mogelijk om een los inzetbaar pennenbakje bij te bestellen. Kies nu ook een mooi afgewerkt topblad uit ons eigen assortiment! Het ladeblok kantoor is handig voor het organiseren van documenten en kantoorbenodigdheden. Simpel gezegd, ladeblokken zijn eigenlijk archiefkasten onder je bureau, lekker handig dus :-).

Ladeblok met slot

De vraag krijgen we vaak of een ladeblok ook op slot kan? Ja, veel ladeblokken zijn uitgerust met een slotmechanisme. Het slot kan de inhoud van de lades beveiligen en zorgen voor extra privacy en veiligheid. Controleer bij aankoop van een ladeblok of het een ingebouwd slot heeft of dat er een optie is om er een toe te voegen.

De verrijdbare ladeblokken met slot van Albeka, inclusief die met 3 laden, worden veilig afgesloten met een cilinderslot. Zo kun je je documenten en eigendommen dus veilig opbergen! Uiteraard zorgen we er ook voor dat je deze altijd van het slot af kan doen. Standaard worden er twee sleutels bij de ladeblokken geleverd. Heb je er altijd nog eentje reserve!

Online ladeblokken kopen

De meeste nieuwe ladeblokken die wij online aanbieden zijn gemaakt van roestvrij staal. Het ladeblok is het ideale instrument om je spullen netjes mee weg te werken. Doordat het ladeblok onder het bureau staat, blijft de werkplek altijd mooi opgeruimd. Je vindt hier alle nieuwe ladeblokken met altijd minimaal 2 jaar garantie. Op zoek naar een goedkoper ladeblok? Bestel nu snel en gemakkelijk jouw ladeblok online en je hebt hem binnen 8 werkdagen in huis. Graag een ladeblok kopen en laten bezorgen in België? Ook dat is mogelijk! Albeka levert binnen Nederland en België al vanaf 150,- volledig gratis!

Ladeblok met een kleurtje

Ladeblok voor onder bureau of juist in het zicht met de mooiste kleuren? Belangrijk om in de gaten te houden is de kleur die je kiest. Je wilt natuurlijk wel dat deze aansluit op de rest van het interieur. Albeka heeft vooral veel neutrale kleuren in het assortiment. Wit, aluminium en zwart komen het meest voor. Een ladeblok voor kantoor dat meer warmte uitstraalt? Ook dat kan, onze Manage-IT modellen van Exlusive-line stralen door hun houtkleuren een veel huiselijke sfeer uit. Neem vrijblijvend contact met ons op als je een ladeblok op kantoor wenst te bestellen, en wellicht nieuwsgierig bent naar andere mogelijkheden en variaties. Albeka staat altijd voor je klaar.

Hieronder kan je een enkele populaire ladeblok kleuren vinden:

Ladeblokken passend in je interieur

Vind je het lastig om een ladeblok te vinden die goed in het interieur thuis past? Een goede tip is erop te letten dat het ladeblok redelijk gelijk is in kleur met het onderstel van het bureau waar het onder komt te staan. Je wilt natuurlijk niet dat de kleuren niet goed met elkaar matchen. Zou je toch nog wat persoonlijk advies van één van onze verkoopadviseurs, willen ontvangen, dan kan dat altijd wanneer dat wenselijk is. Met een showroom in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer zitten we altijd wel redelijk dicht bij jou in de buurt.

 

Veelgestelde vragen

Hoeveel lades heeft een ladeblok?

Het aantal lades in een ladeblok kan variëren. Er zijn ladeblokken met één lade, maar ook modellen met meerdere lades, zoals twee of drie tot wel 5 lades. Zo kun je altijd een ladeblok vinden passend bij jouw behoeften.

Kan ik een ladeblok ook op slot doen?

Ja, veel ladeblokken zijn uitgerust met een slotmechanisme. Het slot kan de inhoud van de lades beveiligen en zorgen voor extra privacy en veiligheid. Controleer bij aankoop van een ladeblok of het een ingebouwd slot heeft of dat er een optie is om er een toe te voegen.