Zwarte ladeblokken

Ben je op zoek naar een zwart ladeblok? Dan zit je hier helemaal goed! Wij bieden namelijk zwarte ladeblokken aan in allerlei verschillende soorten en maten. Naast zwarte ladeblokken bieden wij in ons assortiment ook witte, grijze en antracieten ladeblokken aan. Wanneer je een bestelling plaatst boven de €350 bieden we gratis bezorging aan. Daarnaast krijg je standaard 5 jaar garantie op elk zwart ladeblok wat je bij ons aanschaft. Met onze 15 jaar ervaring in kantoormeubelen weten we zeker dat we jou goed kunnen helpen om het geschikte zwarte ladeblok voor jou uit te kiezen.

Ons assortiment zwarte ladeblokken

Binnen ons assortiment aan ladeblokken bieden we ook zwarte ladeblokken aan. Deze zwarte ladeblokken kun je plaatsen onder jouw bureau zodat je werkplek er stijlvol uit gaat zien. Deze zwarte ladeblokken verschillen op een aantal manieren van elkaar.

2, 3 of 4 laden

Er zijn ladeblokken met 2, 3 of 4 laden. Bij een aantal modellen zie je ook dat de ladeblokken een kleine lade bovenin het blok hebben zitten. Deze kleine lade bovenin kan bijvoorbeeld worden gebruikt als pennenlade. In de laden hieronder kan je grotere spullen kwijt zoals een multomap.

Verrijdbaar met wieltjes

Verder zijn er ook zwarte ladeblokken die verrijdbaar zijn. Deze ladeblokken hebben wieltjes onder het ladeblok zitten wat ervoor zorgt dat je het ladeblok kan verplaatsen. Deze zwarte ladeblokken voorzien verrijdbaar door middel van de vier wieltjes die onder het blok zitten.

Cilinderslot

Op elk zwart ladeblok zit een cilinderslot wat ervoor zorgt dat het ladeblok volledig kan worden gesloten. Wanneer je het ladeblok met het cilinderslot zullen alle laden op slot worden gezet zodat de laden ook niet per ongeluk eruit worden geschoven als het zwarte ladeblok naar voren wordt gekanteld.

Selecteer het gewenste zwarte ladeblok wat aan jouw eisen voldoet

Wanneer je allerlei soorten zwarte ladeblokken ziet, dan snappen we dat je niet goed weet welk model je kan kiezen. Hieronder geven we aan jou weer welke filters je kan toepassen op de modellen van onze zwarte ladeblokken. Zo krijg je een selectie aan gewenste zwarte ladeblokken die aan jouw wensen voldoet.

Je kan zwarte ladeblokken op de volgende manieren filteren:

 • Prijs
 • Merk
 • Kleur
 • Wel/niet een pennenlade
 • Wel/niet een hangmaplade
 • Wel/niet geschikt voor hangmappen
 • Hoogte van het ladeblok
 • Breedte van het ladeblok
 • Diepte van het ladeblok
 • Materiaal omhuizing (kunststof, staal of hout)
 • Kleur topblad (oak light, kersen havanna, acacia en wit)

Wat zijn de redenen om een zwart ladeblok te kopen?

Zwarte ladeblokken geven jouw kantoor een moderne uitstraling. Je kan de zwarte ladeblokken verder prima onder jouw bureau plaatsen. Met de 2, 3 of 4 laden weet je ook zeker dat je genoeg kantoorbenodigdheden zoals pennen, schriften of mappen erin kwijt kan. Een mogelijk nadeel van een ladeblok kan zijn dat je er niet al jouw kantoorspullen in kwijt kan. In dat geval kan het beter zijn om een grotere opbergplek te hebben waar je al jouw kantoorbenodigdheden in kwijt kan. Denk hierbij aan archiefkasten, zoals een roldeur-, draaideur- of schuifdeurkast.

Neem bij vragen contact met ons op

Heb je nog vragen over zwarte ladenblokken? Wacht dan niet en stel je vraag aan ons! Wij helpen je graag verder. Je kan contact met ons opnemen op de volgende manieren: Telefoon, mail of live chat. 

Wij helpen je graag in één van onze showrooms

Ook kan je ervoor kiezen om langs te komen in één van onze showrooms. Onze showrooms zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, Zoetermeer en Nieuwegein. In onze showrooms komt één van onze adviseurs je te woord staan die je met zijn expertise helpt om geschikt kantoormeubilair voor jou uit te kiezen. Zo krijg je advies op maat! Wij hopen dat je meer te weten bent gekomen over zwarte ladeblokken! Kijk gerust in ons assortiment hierboven en vind het zwarte ladeblok voor op jouw kantoor!