078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Legbordstelling 40 cm diep

Bent u op zoek naar legbordstelling voor het organiseren van uw magazijn of archiefruimte? Dan is legbordstelling van 40 cm diep iets voor u! Legbordstelling van 40 cm diep kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw archief in op te slaan. Of voor het opslaan van goederen voor uw webshop. Verder wordt legbordstelling ook gebruikt om voorraad van kleine onderdelen op te bergen in het magazijn.

Legbordstelling Galva 40 cm diep

Legbordstelling van Galva wordt ook wel legbordstelling van G3 genoemd. In ons magazijn hebben wij legbordstelling van diverse dieptes op voorraad, beginnend bij 30 cm diep tot en met 80 cm diep. De hoogte van de de staanders zijn 200cm hoog en de breedte van de stelling is 100cm. Draagvermogen per legbord is 90kg.  Per meter krijgt u 5 legborden welke u in de gewenste hoogte monteren. Verder zitten er kunststof doppen bij die u aan de onderkant van de staanders in kan klikken zodat de stelling op kunststof doppen staat. Legbordstelling G3 is eenvoudig op te bouwen! Voor het opbouwen van de stelling heeft u alleen een rubberen hamer nodig en een accutol voor het bevestigen van de kruis- of h-schoren in de stelling door middel van zelftappers.

Filmpje Archiefstelling G3

Hieronder kunt u een product film zien over legbordstelling van het merk G3. Bij Albeka noemen wij deze archiefstelling Galva.