LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

In deze oktobermaand is het volop prijsschieten bij Albeka!

Blijf daarom even hangen op deze pagina zodat we kunnen vertellen wat we in deze maand voor jou kunnen betekenen.

Wij organiseren namelijk in deze maand de Lekker Duurzaam Weken! Dit zijn vier weken die centraal staan om het thema duurzaamheid.

We zetten ons al langere tijd in voor duurzaamheid, maar met deze actie willen we dit thema nog een stuk meer gaan uitlichten! Ons gebruikt kantoormeubilair zal zo in deze maand in de actie komen te staan.

Jij kan hier een graantje van meepikken! Elke week staan er namelijk een aantal kortingsacties voor je klaar. Deze kortingsacties geven wij op stijlvolle gebruikte categorieën uit ons assortiment. Zo weet je zeker dat je lekker voordelig uit bent bij ons!

De categorieën die worden uitgelicht tijdens de Lekker Duurzaam Weken houden we nog even geheim. Wel kunnen we je al een tipje van de sluier meegeven.

De Lekker Duurzaam Weken hebben we namelijk opgedeeld in 4 duurzame thema’s die verdeeld zijn over 4 weken. Deze thema’s geven je alvast een hint voor welke kortingsacties die week centraal zullen staan. Je vindt de thema’s hieronder!

• 4 t/m 10 oktober: Duurzaam vergaderen
• 11 t/m 17 oktober: Kleed je kantoor duurzaam aan!
• 18 t/m 24 oktober: ?
• 25 t/m 31 oktober: ?

Klantvoorwaarde

Let op, deze kortingen geven we alleen in de week dat deze in de actie zijn, het is niet mogelijk om korting aan te vragen over producten die in een andere periode zijn besteld.

Dus nog even in het kort: Wat kun je verwachten van de Lekker Duurzaam Weken?

• Elke week aantrekkelijke kortingsacties
• 4 weken lang acties omtrent gebruikte kantoormeubelen
• Kortingen tot wel 50%

Houd deze pagina goed in de gaten om elke week op de hoogte te zijn van de nieuwe actie!