Lensvelt Kantoormeubelen Tweedehands

Lensvelt kantoormeubelen koop je gebruikt bij Albeka. We zijn de specialist op het gebied van tweedehands kantoormeubelen van het merk Lensvelt. Lensvelt is een Nederlands kantoormeubelmerk dat design combineert met het nuttige. Het merk Lensvelt dankt zijn naam aan Hans Lensvelt. Zo ontstaat er een merk dat en degelijk is qua gebruik, maar ook een mooi vormgegeven uitstraling heeft. De gebruikte Lensvelt kantoormeubelen die je bij Albeka vindt zijn niet te onderscheiden van nieuw! De ideeën en ontwerpen van Lensvelt, komen voort uit de basis om traditionele ontwerpen te veranderen in uitzonderlijk design. Ook werken ze samen met diverse bekende interieurontwerpers. Doordat je bij Albeka Lensvelt tweedehands kunt kopen, ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs!

Lensvelt archiefkasten
Lensvelt bureaus

Gebruikte Lensvelt Designmeubelen

Je koopt gegarandeerd kwaliteit! Lensvelt is een Nederlands topkwaliteits-merk die zich meet met designmerken zoals Vitra, Gispen! Deze tweedehands kantoormeubelen
is het beste wat de markt te bieden heeft. Lensvelt staat voor pure kwaliteit en gaat dus lang mee, en biedt u veel werk/zit plezier! Daarbij zijn wij erg enthousiast van de circulaire economie. Als je Lensvelt tweedehands bij ons koopt, draag je bewust bij aan een duurzame en circulaire economie.

Bestel online Lensvelt tweedehandse kantoormeubelen

Bij Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting bestel je gemakkelijk en snel online via de webshop of je kunt eenvoudig langskomen in een van onze 3 showrooms om het Lensvlet meubilair te bekijken en proberen. Onze verkoopadviseurs kunnen je alle voordelen laten zien van dit prachtige designmerk. Ook voor grotere partijen kan er een offerte op maat gemaakt worden. Bestel je liever Lensvelt online? Geen probleem.