LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

Lensvelt Kantoormeubelen Tweedehands

Op zoek naar Lensvelt kantoormeubelen? Deze koop je gebruikt bij Albeka. Wij zijn specialist op het gebied van tweedehands kantoormeubelen van het merk Lensvelt. Lensvelt is een Nederlandse merk dat bekend staat om zijn prachtige designs. De naam Lensvelt komt bij oprichter Hans Lensvelt vandaan. Lensvelt is een merk dat houdt van het combineren van kwaliteit en vormgeving. Dat straalt het meubilair wat ze produceren dan ook zeker uit.

Lensvelt Kantoormeubelen Tweedehands

Lensvelt kantoormeubelen koop je gebruikt bij Albeka. We zijn de specialist op het gebied van tweedehands kantoormeubelen van het merk Lensvelt. Lensvelt is een Nederlands kantoormeubelmerk dat design combineert met het nuttige. Het merk Lensvelt dankt zijn naam aan Hans Lensvelt. Zo ontstaat er een merk dat en degelijk is qua gebruik, maar ook een mooi vormgegeven uitstraling heeft. De gebruikte Lensvelt kantoormeubelen die je bij Albeka vindt zijn niet te onderscheiden van nieuw! De ideeën en ontwerpen van Lensvelt, komen voort uit de basis om traditionele ontwerpen te veranderen in uitzonderlijk design. Ook werken ze samen met diverse bekende interieurontwerpers. Doordat je bij Albeka Lensvelt tweedehands kunt kopen, ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs!

Lensvelt archiefkasten
Lensvelt bureaus

Lensvelt Kantoormeubilair

Lensvelt staat bekend om het produceren van allerlei kantoormeubilair. Zij laten zowel stijl als kwaliteit terug komen in al hun artikelen. Ben je op zoek naar gebruikt Lensvelt kantoormeubilair? Dan ben je bij Albeka aan het juiste adres. In ons assortiment gebruikt Lensvelt meubilair vind je het volgende terug:

 • Lensvelt archiefkasten
 • Lensvelt bureaus
 • Lensvelt bureaustoelen
 • Het Lensvelt Zem bureau is een bureau waar Lensvelt echt zijn handtekening onder heeft gezet. Het is een uniek en stijlvol bureau met een echt design onderstel. Dit model is verkrijgbaar als zowel een verrijdbare als een staande uitvoering.

  Met de aanschaf van tweedehands Lensvelt kantoormeubilair haal je stijlvolle producten van kwaliteit in huis. Lensvelt staat garant voor uitstekende kwaliteit en levert dus producten die niet zomaar uit elkaar vallen en juist tientallen jaren meegaan.

  Kiezen voor tweedehands Lensvelt

  Albeka biedt standaard een ruim assortiment gebruikt kantoormeubilair aan. Dit geldt ook voor Lensvelt. Zo hebben we doorlopend Lensvelt bureaus en Lensvelt stoelen op voorraad. De gebruikte Lensvelt kantoormeubelen zijn nog van uitstekende kwaliteit en kunnen in principe nog jaren mee. Door te kiezen voor gebruikt kies je niet alleen voor een fantastische prijs/kwaliteit verhouding, maar draag je nog eens flink bij aan het milieu door het verlengen van de levensduur van een product en voorkom je dat er een nieuwe bureaustoel moet worden geproduceerd.

  Goedkoop Lensvelt meubilair

  Bij Albeka bestel je gemakkelijk en snel online via de webshop of je komt eenvoudig langs in een van onze drie showrooms om het Lensvelt meubilair van dichtbij te bekijken en eventueel uit te proberen. Onze verkoopadviseurs kunnen je alle voordelen laten zien van dit prachtige designmerk. Ook voor grotere partijen kan er een offerte op maat gemaakt worden. Bestel je liever Lensvelt online? Geen probleem.

  Projecten & Referenties

  Deze kantoorpanden richtte Albeka al in!

  meer info>

  3 showrooms in nederland

  Voor gratis advies, stoelen testen of gewoon een lekker bakkie koffie!

  kom kijken>