Locker- & Garderobekasten

 

Interieuradvies op maat?

WIl jij graag een mooi ontwerp door een expert? Vraag gratis advies aan!

 

 

Locker Inspiratie

Zoekt u een locker, of garderobekast? Een locker is ideaal om uw documenten veilig in te bewaren. Het is niet alleen veilig, maar ook een zeer effectieve manier om uw kantoor en bureau netjes en opgeruimd te houden. De ombouw van een locker is bij ons standaard grijs. Niet de gewenste kleur? Neem contact met ons op en wij doen u een passende aanbieding. Lockers en garderobekasten zijn niet alleen handig op kantoor, maar ook in een gym, kantine, kleedruimte of een andere gelegenheid. Een ideale en veilige manier van opbergen! Zoek en bestel snel de locker, of garderobekast die past bij uw interieur en maak gebruik van onze snelle service en levering. Albeka heeft meer dan 10 jaar ervaring in kantoorinrichting en biedt ✓ Scherpe prijs ✓ Top service ✓ Gratis verzending boven de €150! Bekijk meer informatie over locker- en garderobekasten.

Veel verschillende afmetingen

Lockers en garderobekasten zijn ideale kasten voor bijvoorbeeld de kleedruimte, kantine, magazijn, aula’s en meer. Lockers en garderobekasten zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Bij Albeka bieden we vele soorten, maar welke opbergkast past nu echt bij uw vraag? En wat is nu echt het verschil tussen een locker en een garderobekast? Lees verder en ontdek wat het beste bij uw situatie past.

Lockers ideaal om veilig op te bergen

en locker is een opbergkast, waarin je veilig en snel je persoonlijke spullen in kunt opbergen. Hierbij kunt u denken aan handtassen, papieren en andere zaken. Binnen de lockers zijn er velen soorten, typen en afmetingen. Er zijn bijvoorbeeld lockers voor hele kleine ruimtes, maar ook voor hele grote ruimtes. Zo zijn er vaak lockers te vinden bij scholen en bedrijven, maar ook op evenementen, waar vaak tijdelijk lockers gehuurd worden, zodat mensen makkelijk hun spullen kunnen opbergen en daarna makkelijk en zonder bagage aan het evenement kunnen deelnemen.

Op scholen biedt het voor leerlingen een handige oplossing, omdat zij op deze manier handig hun mobiele telefoon, of laptop kunnen opbergen als zij deze niet nodig hebben. Vaak worden er verschillende types locker aangeboden, zo is er de houten variant die vaak veel uitstraling en sfeer biedt. Maar ook zijn er de stalen lockers, die vaak meer bescherming bieden ook en juist bij brand. Wilt u liever een handige losse configuratie dan zijn de Cube lockers ideaal, deze lockers zijn helemaal naar wens te configureren en aan te passen voor iedere ruimte.

In veel gevallen is het ook mogelijk om de locker zo af te stemmen, dat je als bedrijfsleider of conciërge het beheer hebt over de lockers. Dit is dan vaak computer gestuurd, waardoor er geen problemen meer ontstaan met zoekgeraakte sloten enz. In ziekenhuizen wordt ook vaak gebruik gemaakt van deze vorm van opbergen. Lockers zijn te koop tegen praktisch ieder gewenst budget, ook biedt Albeka niet alleen nieuwe lockers, maar ook duurzaam hergebruikte (refurbished) lockers. De hergebruikte lockers zijn vaak scherp geprijsd en zijn vaak van de A+ merken. Bekende locker merken zijn bijvoorbeeld Ceha en Bisley. Gemaakt van degelijke kwaliteit en beschikbaar in vele verschillende toepassingen, kleuren en sloten. Het grote kenmerk van een locker is dus de veiligheid en afsluitbaarheid, mensen moeten dus veilig, makkelijk snel iets kunnen opbergen en als het even kan moet de uitstraling volledig passen bij het interieur, waarbij de laatste jaren hierin enorm veel aanbod is, waardoor de locker niet alleen praktisch is, maar ook echt fancy.. 

Garderobekasten

Hierboven hebben we beschreven wat nu precies een lockerkast is. Deze kasten lijken erg veel op de garderobekasten, als het gaat over het uiterlijk tenminste. Maar toch, de naam zegt het al, een garderobekast is echt bedoeld voor het opbergen van kleding. Bij Albeka bieden wij met name stalen garderobekasten die vooral bedrijfsmatig en op zakelijk niveau wordt gebruikt, maar voor in huis zijn er ook veel soorten garderobekasten beschikbaar, vaak heel stijlvol en mooi voor in de hal. Omdat Albeka dit niet aanbiedt zullen wij in dit artikel hier niet dieper op ingaan.Garderobekasten zijn beschikbaar in verschillende varianten, zo zijn er bijvoorbeeld kasten met houten deuren, wat vaak een chiquere uitstraling heeft. Ook zijn er bijvoorbeeld garderobekasten met een stalen deur die vaak ook extra roestbescherming bieden. Deze kleding opbergkasten voor uw garderobe zijn vaak super handig voor scholen en bedrijven. Ook voor evenementen kunnen deze kasten handig zijn, ze bieden veel ruimte en staan vaak heel stabiel en stevig.

Bijpassende Sloten

Binnen het assortiment lockers en garderobekasten is het niet alleen belangrijk dat de kast goed en mooi is, maar ook het sluitwerk is heel belangrijk. Sloten zijn er heel erg veel, maar wat zijn nu goede en degelijke sloten, en zijn er bijvoorbeeld ook universele sloten? De meeste moderne sloten hebben vaak een elektronisch pincodeslot, maar ook is het nog mogelijk te kiezen voor een valgrendel slot, cilinderslot, solt met handgreep of een mechanisch slot. Wij adviseren in het algemeen de elektronische sloten. Voor grote projecten kunnen wij sloten op maat laten maken, of sloten die computer worden aangestuurd, dit kan gedaan worden aanvraag en wordt er een oplossing voor u op maat gemaakt.

Wat is het verschil tussen een garderobe, of een lockerkast?

Garderobekast

Garderobekasten zijn ideaal om spullen in op te bergen. Veelal kom je deze kasten tegen op scholen, ziekenhuizen, of in werkplaatsen. Een garderobekast is een kast die echt speciaal bedoeld is om jassen in op te hangen, spullen als een garderobe in op te bergen. Vaak bezitten garderobekasten diverse mogelijkheden qua samenstelling, zoals meerdere vakken, of meerdere hangers. Kortom, het zit in de naam, een garderobekast is echt voor de garderobe.

Lockerkast

De lockerkast, de naam zegt het al, is een vorm van een kluis. De lockerkasten worden vaak gebruikt voor het opbergen van waardevolle spullen. Ook zijn de lockers vaak kleine vierkante elementen die je in meerdere lagen en rijen kan toepassen. Vaak zitten er exclusieve en degelijke sloten op de lockers. Op deze manier kunnen de persoonlijke spullen veilig bewaard worden. Zeer handig en veilig in gebruik en worden veel toegepast in ziekenhuizen, kantoren en scholen.

Albeka biedt een divers assortiment lockers en garderobekasten. Zoekt u een speciale samenstelling, of lockers voor een groter project? Neem contact met ons op. Onze lockerspecialisten weten precies wat het beste bij uw project past!

 

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?
Bekijk onze showrooms