Lockerkasten

Wil je graag een een aantal mooie lockerkasten van zeer goede kwaliteit aanschaffen? Albeka heeft een zeer grote collectie van lockers in het assortiment. Wil je het personeel aanmoedigen om hun spullen netjes op te bergen? Neem dan snel het kopen van een lockerkast in overweging. De lockers die Albeka biedt komen allemaal met 2 bijbehorende sleutels. Albeka biedt een zeer kwalitatief assortiment tegen een zo scherp mogelijke prijs.

 

Wil je CO2 reduceren? Vind jij duurzaamheid ook echt belangrijk?

 

 

Lockers op maat

Ben je op zoek naar een locker of een lockerkast? Onze kluisjes zijn ideaal om je documenten veilig in op te bergen. Naast dat de lockers zeer betrouwbaar zijn en het personeel een prettig gevoel zal geven, is het een slimme en effectieve manier om jouw kantoor of werkplek netjes en opgeruimd te houden. De ombouw van onze lockers komen in witte en lichtgrijze modellen. Niet de kleur waar je naar op zoek was? Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar jouw gewenste model. Anders kun je vrij gemakkelijk jouw lockers online bij Albeka bestellen. De lockers die wij bieden zijn altijd van topkwaliteit! In onze collectie vind je kluizen van 30 cm en 40 cm breed. Wellicht voor dat extra beetje ruimte is het goed om hier een overweging voor te maken. Bedenk dan vooral wat je in de lockers kwijt wilt. Wil je een kluisje om schoenen en tassen in op te bergen, dan bevelen we je zeker aan om de 40 cm brede variant te kiezen. Daarnaast hebben we modellen met luchtgaatjes en zonder. Deze varianten uiteraard allebei even veilig. De modellen die Albeka aanbiedt komen in 4-deurs, 5 deurs, 8 deurs-, 10 deurs, 12 deurs en 15 deurs lockers. Ook is het heel makkelijk om een aantal lockerkasten naast elkaar te plaatsen, om een zeer grote muur met lockers te kunnen creëren.

Gekleurde lockers

Naast een flink aantal varianten, modellen en groottes heeft Albeka ook een zeer kleurrijk assortiment. Ten eerste bieden we een aantal strakke kleuren aan. Rood, grijs, blauw, geel, oranje, taupe, groen en wit. Deze kleuren zijn verkrijgbaar als effen variant, in de zin van dat alle lockers boven elkaar dezelfde kleur hebben. Ook is er het multicolor model, waarmee je heel veel leuke kleuren kan combineren. Een tip: schaf verschillende modellen aan om een kleurrijke rij aan lockers te creëren. Ben je op zoek naar een bepaald patroon in de kleuren of wil je bijvoorbeeld 2 of 3 kleuren steeds terug laten komen? Neem dan contact met ons op op, want ieder kastdeurtje kan jouw specifiek gewenste kleur krijgen.

Lockers voor iedere ruimte

Albeka biedt heel handige lockers voor op kantoor of lockers voor bedrijven op zich. Lockers zijn niet alleen handig voor het personeel op de werkvloer, maar ook in een gym, kantine, kleedruimte, of een andere gelegenheid. Een ideale en veilige manier van opbergen! Zoek en bestel snel de locker, of garderobekast die past bij uw interieur en maak gebruik van onze snelle service en levering. Albeka heeft meer dan 10 jaar ervaring in kantoorinrichting en kan altijd een passende oplossing bieden. Voor archiefkasten om je papieren in op te bergen ben je bij Albeka ook aan het juist adres.

Lockerkasten samenstellen

Op zoek naar maatwerk, of een unieke locker opstelling? Ook dit is voor ons geen probleem. Van een klein tot een groot project, Albeka kan met haar partners grote en specifieke lockeraanvragen volledig verzorgen. Zowel eigen kleurpatronen als het totaal inrichten van jouw personeelsruimte is bij ons een optie. We denken graag met je mee en richten desnoods de gehele ruimte voor je in. Onze interieurstyliste maakt gratis een ontwerp voor je om te zien wat er allemaal mogelijk is in jouw interieur.

Lockerkasten en kleding lockerkasten

Vraag je je misschien af wat het verschil is tussen een lockerkast en een kleding lockerkast? Dat is eigenlijk heel simpel. Beide kasten zijn ideaal voor het personeel om hun persoonlijke eigendommen veilig in te bewaren tijdens werktijd. Een kleding lockerkast is echter een stuk groter en meer geschikt om bijvoorbeeld jassen, kleding en andere eigendommen in op te slaan. Voor elk personeelslid heb je dan een eigen kast nodig waar een lockerkast kleinere ‘kluisjes’ bevat zodat er voor meer personeel een geschikte opbergruimte bestaat. Een lockerkast is dus ideaal als je geen grote ruimte, kantine of kleedruimte hebt om oneindig veel kasten in kwijt te kunnen. Op zoek naar een kledinglocker? Ook dan zit je bij Albeka goed!

Eenvoudig online lockers bestellen

Albeka is al ruim 12 jaar specialist in kantoormeubilair. Vanwege dit specialisme kunnen wij de lockerkasten snel leveren tegen gunstige prijzen met onze eigen bezorgservice. We bezorgen middels onze eigen bezorgservice bij jou thuis, of op kantoor. ✓ Scherpe prijs + ✓ Gratis verzending boven de €150!

 

Interieuradvies op maat? WIl jij graag een mooi locker ontwerp door een expert? Vraag gratis advies aan!

 

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?

Bekijk onze showrooms