Hoge Lockers

Laat u inspireren! Voor uw kantoor, of bedrijfruimte biedt Albeka een prachtig assortiment lockerkasten. Twee deurs, of drie deurs lockers, het maakt niet uit, alle combinaties zijn mogelijk. Albeka biedt u altijd een passende oplossing lockerkasten. Zoek op kleur en prijs en vindt de locker die bij uw inrichting, of ruimte past!

Producten 1-30 van 146

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Locker online kopen in diverse samenstellingen

Albeka biedt een groot assortiment lockers in alle stijlen en altijd tegen een schappelijke prijs, ook zijn de lockers van topkwaliteit. Zoekt u een locker, of garderobekast of misschien archiefkasten? Een locker is ideaal om uw documenten veilig in te bewaren. Het is niet alleen veilig, maar ook een zeer effectieve manier om uw kantoor en bureau netjes en opgeruimd te houden. De ombouw van een locker is bij ons standaard grijs. Niet de gewenste kleur? Neem contact met ons op en wij doen u een passende aanbieding. Lockers en garderobekasten zijn niet alleen handig op kantoor, maar ook in een gym, kantine, kleedruimte, of een andere gelegenheid. Een ideale en veilige manier van opbergen! Zoek en bestel snel de locker, of garderobekast die past bij uw interieur en maak gebruik van onze snelle service en levering. Albeka heeft meer dan 10 jaar ervaring in kantoorinrichting en kan altijd een passende oplossing bieden. Bestel makkelijk de hele week uw lockers online bij Albeka. De lockers die wij bieden zijn altijd van topkwaliteit! Op zoek naar maatwerk, of een unieke locker opstelling? Ook dit is voor ons geen probleem. Van een klein tot een groot project, Albeka kan met haar partners grote en specifieke lockeraanvragen volledig verzorgen.Bekijk ook het verschil tussen een locker, of garderobekast.

Lockers speciaal voor uw project

Het deskundige personeel van albeka kan u ook uitstekend adviseren op het gebied van lockers. Hierbij kunt u denken aan de slotafstelling, sloten, indeling van de ruimte en het design. Met ruim 12,5 jaar ervaring is Albeka uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de kantoormeubels. Wij bieden lockers aan in diverse samenstellingen, zoals een kubus locker, een Z-locker, doorzichtige lockers, laptoplockers en postlockers en nog veel meer soorten! Alle combinaties en diverse kleuren zijn mogelijk. Tegenwoordig kunnen we ook lockers leveren met een zitkussen, zodat je een zitopstelling combineert met een mooie locker. Ook kunt u kiezen voor verschillende lockersloten, zoals een digilock, cilinderslot, of de mechanische sloten. Albeka kan u hierin van passend advies voorzien, waarbij we voor u ook een gehele slotoplossing kunnen leveren. Tegenwoordig bieden wij ook "slim" lockermanagement oplossingen op aanvraag.

Snel lockers en garderobekasten online bestellen

U kunt uw lockers snel en makkelijk online bestellen bij Albeka. Filter eenvoudig op prijs, afmeting, kleur en samenstelling, om zo de juiste locker te vinden. Bent u op zoek naar maatwerk en kunt u de gewenste locker niet vinden? Dan kunt u een offerte op maat van ons verwachten. Specifiek op zoek naar locker van Bisley? Wij zijn officieel dealer van Bisley, neem hiervoor gerust contact met ons op. Liever de gewenste locker eerst bekijken? Kom dan eens naar een van onze 3 showrooms! Onder het genot van een lekker bakje koffie en degelijk advies, laten we u kennismaken met de beste en mooiste lockers. Koopt u liever tweedehands, of gebruikte lockers? Neem dan hier eens een kijkje!