Kledinglockers

Op zoek naar handige en degelijke kledinglockers? Kledinglockers kopen doe je bij Albeka, de specialist. Met een ruim assortiment kun je altijd wel een kledinglocker vinden wat bij jouw inrichting past. Er zijn diverse kleurvarianten en types beschikbaar, zodat je een mooie en stoere uitstraling kunt creëren. ✓ Gratis verzending

Producten 1-30 van 136

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Handig Voor Je Kleding

Kledinglockers zijn super handig om al je jassen, helmen en ander soorten kledij in op te bergen. Bij de zoektocht en aankoop van een kledinglocker is het wel handig om rekening te houden met de volgende punten:

 • Wil je persoonlijke spullen veilig opbergen? Dan is het handiger om een locker te kopen. Qua uitstraling komen ze nagenoeg overeen, alleen zijn er voor de lockers (extra) veiligheidssloten beschikbaar.
 • Kijk altijd even goed waar de kledinglockers voor gebruikt gaat worden. De kasten zijn beschikbaar met hang of leg indeling, of een van beide. Gebruik je het voor kleding dan is een hang indeling handiger, wordt het met name gebruikt voor bijvoorbeeld helmen of tassen dan is de legindeling beter geschikt.
 • Heb je liever een wat ander design? Er zijn diverse soorten deurtjes beschikbaar, de PG (dicht), RH (met 3 roosters), of de NH ( Met luchtrondjes). Ook is er de Z-deur variant.
 • Stalen kledinglockers in veel varianten

  Wij bieden stalen kledinglockers in allerlei kleurvarianten, zoals wit, rood,blauw en grijs en ook multicolor, waar er sprake is van meer vrolijke kleuren op dezelfde kast. Deze stalen lockerkasten zijn met name geschikt voor kantoor, maar ook voor in kantines en magazijnruimtes. Ze zijn van staal, daarom ook steriel en makkelijk schoon te maken. In ons assortiment vind je kledinglockers geschikt voor iedere plek en ruimte. Kies eenvoudig op de gewenste kleur en afmeting en besluit aan de hand hiervan of hij past op het plekje waar je hem wenst. Je kunt ook kiezen op het aantal deurtjes en eventueel diverse (kleur)combinaties maken. De meeste kledinglockers kunnen gecombineerd worden met een kledingroede.

  Advies op maat

  Je kunt op de webshop eenvoudig de gewenste kledinglockers bestellen. Lockerkasten bestellen kan ook wel complex zijn, daarom kunnen wij je ook van advies op maat voorzien. Neem contact met ons op voor een persoonlijk plan op maat, hierbij denken we met je mee vanaf het design, tot aan slot beveiligingen en meer. Laat je offerte door ons op maat maken!

  Search engine powered by ElasticSuite