Z-Lockers

Op zoek naar een super ideale opberg locker? Dan is de z-locker de oplossing die bij jullie past. Door zijn handige z-model en scheiding van hangruimte en legplanken is de z-locker echt een van de meest praktische kledinglockers in ons assortiment. Bestel eenvoudig jouw ruimte besparende z-locker online en combineer diverse kleuren om zo een mooi design in je interieur te creëren, want z-lockers zijn niet alleen handig, het geeft ook een zeer strakke uitstraling in je kantine, kleedruimte of werkplek.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het gemak van een ruimtebesparende locker

Een veel gehoorde vraag is, waarom nu een z-locker? Een z-Locker is een locker waarbij je de ruimte optimaal benut, ofwel een typische ruimtebesparende locker. Dit komt doordat je voor twee personen een hang en leggedeelte hebt en dat allemaal in een kolom verwerkt. Het voordeel van deze z-lockers is dus het optimale gebruik van je ruimte. Als je dus in je bedrijfsruimte weinig plek hebt voor een groot lockerblock, is de z-locker een handige uitkomst. Binnen ons assortiment lockerkasten is de z-locker daarom het meest praktisch. De z-locker is superhandig in ruimtes als zwembaden en sauna’s. Z-lockers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren, zodat je altijd wel iets vindt wat binnen je inrichting thuishoort.

Ruimtebesparend advies op maat

Wil je graag ruimte besparen met deze speciale z-locker, maar vind je het lastig om iets te vinden of uit te zoeken wat past binnen je ruimte? Neem contact met ons op en wij maken een advies op maat. De z-lockerkasten zijn uitstekend in te passen in kleine en grote projecten. Onze interieuradviseur en onze in-house locker adviseur kunnen je van een goed advies en een offerte op maat voorzien. Ook voor grote projecten kunnen wij jou een totaaloplossing bieden die past binnen jouw budget!