Magazijninrichting

 

Liever Milieubewust kopen?

Vindt jij hergebruik en reductie van CO2 ook belangrijk?

 

 

Magazijninrichting voor profs

Bent u op zoek naar de perfecte hulpmiddelen voor uw Magazijn, werkplek of voor de horeca? Dan bent u bij Albeka aan het juiste adres. Albeka biedt een ruim assortiment meubelen aan voor uw magazijn, hierbij kunt u denk aan speciale magazijnkasten, steekwagens, magazijnbakken en veel meer. Een ruim assortiment en scherp in prijs! Wij leveren snel en ook zijn alle meubelen van perfecte kwaliteit, dus uitstekend geschikt voor uw werkplek. We hebben al onze middelen eens voor u op een rijtje gezet.

Transportmiddelen voor de werkplaats en horeca

Wilt u handig en eenvoudig opbergen in uw magazijn, of werkplaats? Dan is een grootvak- of een legbordstelling het meest geschikte meubel. In deze stellingen kunt u eenvoudig uw spullen opbergen en netjes wegwerken. Zorg wel dat de stelling het gewicht aankan wat u wilt bergen. U vindt complete stellingen, maar ook losse onderdelen, zodat u makkelijk uw stelling kunt uitbreiden naar de gewenste grootte.

Magazijnkasten speciaal voor speciale toepassingen

Wilt u niet alleen makkelijk en netjes opbergen, maar juist ook spullen op een veilige manier opslaan? Kies dan voor een speciale kast voor het magazijn. De kasten in ons assortiment zijn geschikt voor magazijn, maar niet allemaal zijn ze extra veilig. Denk goed na waar u de kast voor wilt gebruiken en zoek daarna een kast die past op uw situatie en vraagstuk. Voor speciale veiligheidskasten, zoals een gevaarlijke stoffenkast raden wij u aan eerst wat meer informatie in te winnen. Voor deze vragen kunt u bij onze verkopers terecht.

 

 

Voor het echte werk

Op zoek naar hulpmiddelen voor jouw magazijn? Wij helpen je verder.

 

 

Advies van Annelies

Vind je het lastig om zelf wat te kiezen? Vraag vrijblijvend advies van onze interieurstyliste.

 

 

Werkbanken handig om aan te werken

Om makkelijk en handig aan te werken is een werkbank een onmisbaar meubel. Je kunt er niet alleen makkelijk aan werken, maar ook op een eenvoudige manier uw gereedschap opbergen en ophangen. In diverse branches, zoals timmerfabrieken, maar ook loodsen waar eenvoudige werkzaamheden worden verricht, is de werkbank een handig meubel om te gebruiken.

Magazijnbakken

Zoekt u naar handige bakken om spullen, zoals schroefjes, boutjes, moertjes en gereedschap in op te bergen? Dank is de magazijnbak precies iets voor uw. Makkelijk stapelbaar een eenvoudig te verwerken in stellingen. De magazijnbakken in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit, maar ook snel leverbaar. Ook vindt u deze bakken in meerdere, opvallende kleuren.

Werkstoelen

Werkstoelen past eigenlijk meer in de stoelen sectie, maar toch willen we deze categorie ook juist onder magazijn benadrukken. Werkstoelen zijn ideaal voor op de werkplek, magazijn, maar ook bijvoorbeeld op laboratoria. Eenvoudig, makkelijk en dynamisch zitten zijn de kenmerken van een werkstoel. De werkstoelen zijn speciaal gebouwd voor diverse toepassingsgebieden, waardoor je makkelijk en comfortabel kunt zitten.

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?

Bekijk onze showrooms