Magazijn

Handige van werkbanken van robuuste kwaliteit voor in je magazijn!

Goede werkstoel nodig in je magazijn of werkplaats? Shop hier ons assortiment!

Groot aanbod magazijninrichting

Ben jij bezig met het inrichten van je magazijn en zoek jij daar het bijpassende materieel bij? Bij Albeka kun je terecht voor robuuste grootvak- en legbordstellingen van de beste kwaliteit, magazijnkasten voor bijvoorbeeld gevaarkelijke stoffen en handige vakkenkasten. Ook kun je bij Albeka terecht voor transportmiddelen, zoals o.a. steek-, pomp- en plateauwagens.

Tweedehands

Groot assortiment tweedehands stellingen

Gebruikte stellingen

Ook voor gebruikte stellingen kun je bij Albeka terecht. Met onze grote voorraden kun je je eigen archief ruim opzetten met tweedehands stellingen. Niet alleen maak je met het kopen van een gebruikte stelling een duurzame keuze, maar ben je ook altijd verzekerd van een superscherpe prijs!

Best verkochte magazijninrichting

Magazijninrichting online kopen


Ben je op zoek naar de perfecte hulpmiddelen voor jouw magazijn of werkplek? Dan ben je bij Albeka aan het juiste adres. Albeka biedt een ruim assortiment meubelen aan voor jouw magazijn. Denk bijvoorbeeld aan speciale magazijnkasten, steekwagens, magazijnbakken en veel meer. Een ruim assortiment en scherp in prijs! Wij leveren snel en ook zijn alle meubelen van perfecte kwaliteit, dus uitstekend geschikt voor jouw werkplek.

Transportmiddelen voor de werkplaats en horeca

Wil je handig en eenvoudig opbergen in je magazijn, of werkplaats? Dan zijn grootvakstellingen of legbordstellingen de meest geschikte meubelen. In deze stellingen kun je eenvoudig je spullen opbergen en netjes wegwerken. Zorg wel dat de stelling het gewicht aankan wat je wilt bergen. Je vindt complete stellingen, maar ook losse onderdelen, zodat je makkelijk je stelling kunt uitbreiden naar de gewenste grootte.

Magazijnkasten speciaal voor speciale toepassingen

Wil je niet alleen makkelijk en netjes opbergen, maar juist ook spullen op een veilige manier opslaan? Kies dan voor een speciale kast voor het magazijn. De kasten in ons assortiment zijn geschikt voor magazijn, maar niet allemaal zijn ze extra veilig. Denk goed na waar je de kast voor wilt gebruiken en zoek daarna een kast die past bij jou situatie en vraagstuk. Voor speciale veiligheidskasten, zoals een gevaarlijke stoffen kast raden we je aan eerst wat meer informatie in te winnen. Voor deze vragen kun je bij onze verkopers terecht.

 

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!

Search engine powered by ElasticSuite