LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

Magazijninrichting

Op zoek naar meubels om je magazijn of werkplaats mee in te richten? Bij Albeka weten we hoe belangrijk het is om de juiste meubels en middelen te hebben om het werk in het magazijn vlekkeloos uit te kunnen voeren. Van kasten tot werkbanken, alles is te vinden in onze online shop. Bestel snel online en je hebt het snel in huis! Vragen of advies nodig? Neem contact op met onze specialisten en ontvang advies op maat.

 

Liever Milieubewust kopen? Vind jij hergebruik en reductie van CO2 ook belangrijk?

 

 

Magazijninrichting online kopen

Ben je op zoek naar de perfecte hulpmiddelen voor jouw magazijn of werkplek? Dan ben je bij Albeka aan het juiste adres. Albeka biedt een ruim assortiment meubelen aan voor jouw magazijn. Denk bijvoorbeeld aan speciale magazijnkasten, steekwagens, magazijnbakken en veel meer. Een ruim assortiment en scherp in prijs! Wij leveren snel en ook zijn alle meubelen van perfecte kwaliteit, dus uitstekend geschikt voor jouw werkplek.

Transportmiddelen voor de werkplaats en horeca

Wil je handig en eenvoudig opbergen in je magazijn, of werkplaats? Dan zijn grootvakstellingen of legbordstellingen de meest geschikte meubelen. In deze stellingen kun je eenvoudig je spullen opbergen en netjes wegwerken. Zorg wel dat de stelling het gewicht aankan wat je wilt bergen. Je vindt complete stellingen, maar ook losse onderdelen, zodat je makkelijk je stelling kunt uitbreiden naar de gewenste grootte.

Magazijnkasten speciaal voor speciale toepassingen

Wil je niet alleen makkelijk en netjes opbergen, maar juist ook spullen op een veilige manier opslaan? Kies dan voor een speciale kast voor het magazijn. De kasten in ons assortiment zijn geschikt voor magazijn, maar niet allemaal zijn ze extra veilig. Denk goed na waar je de kast voor wilt gebruiken en zoek daarna een kast die past bij jou situatie en vraagstuk. Voor speciale veiligheidskasten, zoals een gevaarlijke stoffen kast raden we je aan eerst wat meer informatie in te winnen. Voor deze vragen kun je bij onze verkopers terecht.

 

 

Voor het echte werk

Op zoek naar hulpmiddelen voor jouw magazijn? Wij helpen je verder.

 

 

Advies van Annelies Vind je het lastig om zelf wat te kiezen? Vraag vrijblijvend advies van onze interieurstyliste.

 

 

Werkbanken handig om aan te werken

Makkelijk en handig werken doe je aan de perfecte werkbank! Je kunt er niet alleen makkelijk aan werken, maar ook op een eenvoudige manier je gereedschap opbergen en ophangen. In diverse branches, zoals timmerfabrieken, maar ook loodsen waar eenvoudige werkzaamheden worden verricht, is de werkbank een handig meubel om te gebruiken.

Magazijnbakken

Zoek je naar handige bakken om schroefjes, boutjes, moertjes en gereedschap in op te bergen? Dan is de magazijnbak precies iets voor jou. Makkelijk stapelbaar en eenvoudig te verwerken in stellingen. De magazijnbakken in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit, maar ook snel leverbaar. Ook vind je deze bakken in allerlei opvallende kleuren.

Werkstoelen

Werkstoelen zijn ideaal voor op de werkplek, in het magazijn, maar ook bijvoorbeeld in laboratoria. Eenvoudig, makkelijk en dynamisch zitten zijn de kenmerken van een werkstoel. De werkstoelen zijn speciaal gebouwd voor diverse toepassingsgebieden, waardoor je makkelijk en comfortabel kunt zitten.

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?

Bekijk onze showrooms