Legbordstellingen

Ben je op zoek naar een stelling voor je magazijn die je zelf kunt samenstellen? Om het inrichten van je magazijn of werkplek makkelijker te maken bieden we bij Albeka handige legbordstellingen. Stel zelf je maten en eigenschappen samen, zodat je een perfecte stelling creëert in je magazijn.

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Legbordstellingen

Maak gebruik van een archiefstelling die je zelf samen kunt stellen, selecteer de diepte en reken vervolgens uit hoeveel meter archiefstelling je nodig hebt. Bouw je meer secties? Begin dan telkens met een complete stelling en bouw je archiefstelling verder af met aanbouwstellingen. Let op dat je de kruisschoren niet vergeet, ons advies is om per twee meter stelling één kruisschoor aan te schaffen. Dit zorgt voor extra stabiliteit! Bestel eenvoudig je legbordstellingen online. Je kunt ook kiezen voor grootvakstellingen.

Legbordstelling 40 cm diep

Ben je op zoek naar legbordstelling voor het organiseren van je magazijn of archiefruimte? Dan is een legbordstelling van 40 cm diep iets voor jou! De legbordstelling van 40 cm diep kun je bijvoorbeeld gebruiken om je archief in op te slaan, of voor het opslaan van goederen voor je webshop. Verder worden legbordstellingen gebruikt om voorraad van kleine onderdelen op te bergen in het magazijn.

Legbordstelling Galva 40 cm diep

Legbordstelling van Galva wordt ook wel legbordstelling van G3 genoemd. In ons magazijn hebben wij een legbordstelling van diverse dieptes op voorraad en dit begint bij zo’n 30 cm tot en met 80 cm diep. De hoogte van de staanders zijn 200 cm hoog en de breedte van de stelling is 100 cm. Het draagvermogen per legbord is 90 kilo. Per meter krijg je 5 legborden welke je in de gewenste hoogte monteren. Verder zitten er kunststof doppen bij die je aan de onderkant van de staanders in kan klikken zodat de stelling op kunststof doppen staat. Legbordstelling G3 is eenvoudig op te bouwen! Voor het opbouwen van de stelling heb je alleen een rubberen hamer nodig en een accutol voor het bevestigen van de kruis- of h-schoren in de stelling door middel van zelftappers.