Magazijnkasten

Wil je veilig opslaan in je magazijn of werkplaats en zoek je de perfecte kasten daarvoor? We hebben bij Albeka speciale kasten in het assortiment, waarmee je veilig je spullen in kunt opslaan. Bezemkasten, vakkenkasten, gevaarlijke stoffenkasten, alles is te vinden in ons online assortiment. Maak eenvoudig je magazijninrichting compleet met de magazijnkasten van Albeka.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Magazijnkasten online bestellen

Een standaard klapdeurkast volstaat vaak niet in een magazijninrichting. Hiervoor heb je vaak speciale vakken, maar ook extra stevig materiaal nodig om spullen op te slaan. Een vakkenkast is ideaal om je magazijnbakken in op te bergen, omdat deze exact passen in je kast. Maar ook als je werkt met gevaarlijke stoffen heb je een speciale veiligheidskast nodig om je spullen in op te slaan. Bestel eenvoudig online de kast die past bij jouw vraagstuk. Ook voor archiefkasten kun je bij Albeka terecht.

Advies voor magazijnkasten

Je magazijn inrichten kan complex zijn. Daarom is het mogelijk dat je hier meer advies voor nodig hebt. Wil je meer informatie over magazijnkasten? Neem contact op met één van onze adviseurs en kom langs in één van onze showrooms, zodat we een maatoplossing voor jouw project kunnen maken.