Magazijnkasten gebruikt

Op zoek naar stevige kasten voor in je magazijn, werkplaats of schuur? Bij Albeka snappen we dat je niet teveel wilt uitgeven aan een kast voor in je magazijn. Kies daarom voor tweedehands magazijnkasten! Scherp in prijs en prima kwaliteit. Bestel eenvoudig online op Albeka.nl

Producten 1-30 van 193

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Tweedehands kasten voor je magazijn online kopen

Heb je ruimtegebrek en zoek je een meubel om je spullen in je magazijn of werkplaats netjes op te bergen? Kies voor de tweedehands stalen magazijnkasten. De gebruikte kasten zijn van A-merken,zoals Ahrend en Gispen waardoor ze een uitstekende kwaliteit waarborgen en je je geen zorgen hoeft te maken over de stevigheid. De metalen gebruikte kasten zijn nagekijken op functionaliteit en eventueel gereviseerd, daarna beoordeeld op de staat, zodat je precies kan zien wat je koopt. Het is erg voordelig om een gebruikte magazijnkast te kopen. Daarnaast is het ook een duurzaam alternatief ten opzichte van nieuw. Van origine is Albeka gespecialiseerd in tweedehands kantoormeubilair, maar om je als klant optimale service te kunnen bieden, bieden wij ook nieuwe magazijnkasten aan.

Zoek je iets specifieks of zou je net even dat extra stukje advies willen over je tweedehands magazijninrichting? Bezoek één van onze showrooms om de producten te bekijken en direct advies, of neem direct contact met ons op.