Magazijnstellingen

Voor het inrichten van een magazijn is het meer dan logisch om gebruik te maken van magazijnstellingen. Magazijnstellingen zijn superhandig om je magazijn of werkplaats netjes en strak te houden. De magazijnstellingen van Albeka zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. In onze online shop vind je alle onderdelen die je nodig hebt voor het samenstellen van een optimale magazijninrichting.

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meer opslagruimte met een nieuwe magazijnstelling

Een stelling is de makkelijkste manier om meer opslagruimte in je magazijn te creëren. Er zijn allerlei soorten magazijnstellingen voor verschillende soorten producten. Bij Albeka kun je terecht voor houten stellingen en stalen grootvakstellingen. Montage en demontage van deze stellingen is zeer eenvoudig, maar moet wel goed gebeuren voor de veiligheid en de garantie van een lange levensduur.

Waar moet een magazijnstelling aan voldoen?

Voor je begint met de inrichting van je magazijn is het belangrijk om goed na te denken over de indeling. Ga je voor een magazijn met verdiepingen? Dan heb je bijvoorbeeld ook een gekwalificeerde logistieke werknemer nodig die om kan gaan met een heftruck. Voor de hoogste stellingen van je magazijn voldoet een pompwagen of ladder niet. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan hoe zwaar de verschillende producten zijn die je in je magazijn wilt opslaan. De draagkracht van een magazijnstelling is dan ook zeer belangrijk. De magazijnstellingen van Albeka zijn bedoeld voor lichte materialen. Je kunt ook kiezen voor legbordstellingen.

Verschillende soorten magazijnstellingen

Albeka verkoopt een breed assortiment magazijnstellingen. In onze collectie vind je onder andere grootvakstellingen. Afhankelijk van het gewicht van je producten en de doorlooptijd van de producten kun je kiezen voor een van de twee soorten stellingen. Daarnaast moet je ook denken aan de beschikbare ruimte en of je opslag nodig hebt voor korte of lange goederen. We raden een legbordstelling aan bij lichte producten die letterlijk uit de stellingen vliegen. Wil je graag grote pallets kwijt kunnen onder je stelling en zijn je goederen over het algemeen wat zwaarder? Kies dan voor een grootvakstelling.

Magazijnstellingen kopen bij Albeka

Wil je graag een hoge kwaliteit magazijnstelling kopen? Dan ben je bij Albeka aan het juiste adres. Onze magazijnstellingen zorgen voor een goede, werkbare indeling van ieder magazijn. Onze stellingen zijn uit voorraad leverbaar. Heb je vragen over het inrichten met stellingen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag op weg met persoonlijk advies, waardoor je altijd de juiste oplossing hebt! We verzekeren je van een snelle levering in Nederland en België!

Search engine powered by ElasticSuite