Stellingen gebruikt

Op zoek naar een tweedehands stelling voor in je magazijn? Een gebruikte stelling is een ideale meubel in je werkplaats, winkel of magazijn. Op een legbordstelling kun je op een handige en overzichtelijke manier je spullen opbergen. Albeka biedt gebruikte legbordstellingen van metaal, hout of gegalvaniseerd. Bestel eenvoudig online.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goede kwaliteit 2ehands stelling

De stellingen staan garant voor uitermate handig en flexibel gebruik. Albeka biedt gebruikte legbordstellingen van metaal, hout of gegalvaniseerd. Kies voor gebruikte magazijninrichting! Als je kiest voor gebruikte legbordstellingen draagt je een steentje bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen! Uitstekende kwaliteit A-merk tegen een fractie van de nieuwprijs. Albeka is gespecialiseerd in gebruikt kantoormeubilair. Voor legbordstellingen in je bedrijf ben je bij Albeka dus aan het goede adres! Je vindt gebruikte legbordstellingen, gebruikte grootvakstellingen en gebruikte palletstellingen. De eerste twee zijn voornamelijk geschikt voor de lichtere toepassingen zoals het gebruik in archiefruimten of de lichtere magazijn toepassingen. Meer draagvermogen nodig? Dan is de palletstelling de uitkomst!

Voordelen gebruikte stellingen

Het grote voordeel van een tweedehands stelling is dat ze een stuk voordeliger zijn dan nieuwe stellingen. Gebruikte legbordstelling hebben een prima prijs/ kwaliteit verhouding en zijn ook veilig. Om de kwaliteit te waarborgen vind je uitsluitend kwaliteitsmerken, zoals Bruynzeel of Ximple. We zullen alle voordelen van tweedehands kopen voor je op een rijtje zetten.

Draagt bij aan de verlenging van de levenscyclus Direct uit voorraad leverbaar werkend getest, dus kwaliteit gewaarborgd Altijd 2 jaar garantie, dus niet goed, we helpen je!

Van origine is Albeka specialist in tweedehands kantoormeubilair, maar om jou de beste service te bieden, kun je bij ons ook nieuwe magazijninrichting vinden. Wil je graag wat meer advies over het tweedehands inrichten van je magazijn? Kom langs in één van onze showrooms of neem contact op en je krijgt direct advies van een specialist.

Magazijn stelling gebruikt onlne kopen

Wilt u meer opslag ruimte creëren in het magazijn? Als u uw magazijn inricht met magazijn stellingen is dit dé manier om meer opslag ruimte te creëren. U kunt er voor kiezen om nieuwe magazijn stelling te kopen, maar heeft u wel eens gekeken naar de mogelijkheid van gebruikte magazijn en legbordstelling? Gebruikte en nieuwe legbordstellingen onderscheiden in de volgende categorieën : legbordstellingen, grootvakstellingen en palletstellingen. De eerste twee stellingen zijn voornamelijk geschikt voor de lichtere toepassingen zoals het gebruik in archiefruimte of de lichtere magazijntoepassingen. Meer draagvermogen nodig? Dan is palletstelling de uitkomst!

Bestel magazijn stellingen online

Op onze website kunt u nieuwe magazijnstelling bestellen maar ook gebruikte magazijnstelling. De aantallen van gebruikte magazijnstelling kunt u gemakkelijk terug vinden op onze webshop. Naast de aantallen kunt u daar ook de afmetingen van de stelling vinden, hoeveel draagvermogen de stelling kan houden en wat de status is van de gebruikte stellingen. Het grootste verschil tussen een nieuwe en gebruikte magazijnstelling is de prijs. Verder zijn onze gebruikte magazijnstellingen volledig betrouwbaar en veilig. Snelle levering Bij Albeka hebben wij naast ons eigen transport. Onze eigen werknemers bezorgen de magazijnstelling naar de gewenste locatie. Naast het transport kunnen wij tegen een meerprijs ook de gebruikte of nieuwe magazijnstelling monteren. Montage wordt ook gedaan door onze eigen montage mensen, zij besteden ook extra aandacht aan het veilig bouwen van de stelling zodat u hier geen zorgen aan heeft!