Alle tweedehands merken

We hebben altijd een uitgebreid assortiment A-merken op voorraad. Gebruikte kantoormeubelen van topmerken zoals Ahrend, Ahrend Mehes, Ahrend Essa,ASPA, GISPEN, Eromes, Grahl, Rohde, Giroflex, Comforto en nog veel meer.

Ahrend tweedehands kantoormeubelen

Ahrend Staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en design, kortom klasse meubilair! Bekende items van Ahrend zijn de bureaustoel 220 en 230 en Ahrend Mehes. Albeka is de specialist op het gebied van gebruikte kantoormeubelen van Ahrend.

Bekijk meer >

Gispen tweedehands kantoormeubelen

Gispen kantoormeubelen koop je gebruikt bij Albeka. We zijn de specialist op het gebied van tweedehands kantoormeubelen van het merk Gispen. Gispen is het Nederlandse merk dat bekend staat om zijn prachtige design. Gispen is geliefd bij verzamelaars.

Bekijk meer >

Lensvelt tweedehands kantoormeubelen

Lensvelt is sinds haar oprichting in 1962 een toonaangevende projectinrichter én een geëngageerd design meubel label gevestigd op de Herengracht in Amsterdam. Als projectinrichter is Lensvelt leverancier van meer dan 150 kwaliteitslabels.

Bekijk meer >

HAG tweedehands kantoorstoelen

HAG levert bureaustoelen die zich perfect aanpassen aan het lichaam van degene die erop zit. Niet alleen qua functies maar ook qua design is het gevormd tot een perfect geheel. Als collectors item vindt je bijvoorbeeld de "Rotterdam".

Bekijk meer >

 

 
Rohde & Grahl tweedehands kantoorstoelen

Rohde & Grahl is een dynamische organisatie die zich bezig houdt met kantoor- en projectinrichting in de breedste zin van het woord. Albeka is de specialist op het gebied van gebruikte meubelen van Rohde & Grahl.

Bekijk meer >

Tweedehands Bruynzeel stelling

Bruynzeel ademt magazijnopslag. Als het gaat over degelijke magazijnopslag is Bruynzeel jouw merk. Wij bieden uitsluitend tweedehands topassortiment Bruynzeel stellingen voor iedere magazijn of opslagruimte, zowel zakelijk als privé.

Bekijk meer >

Kinnarps tweedehands kantoormeubelen

Kinnarps creëert interieuroplossingen voor bedrijven en publieke omgevingen. Hoogstaande kwaliteit en milieuvriendelijk ondernemen, vormen de rode draad in het gehele proces. Albeka is specialist gebruikte kantoormeubelen van Kinnarps.

Bekijk meer >

Kembo tweedehands kantoormeubelen

Kembo Koop je gebruikt bij Albeka. We zijn de specialist op het gebied van tweedehands kantoormeubelen van het merk Kembo. Kembo is een merk dat zich richt op hoge kwaliteit, zowel in de uitvoering als in het design, aangepast aan specifieke gebruikers.

Bekijk meer >

 

 
Aspa tweedehands kantoormeubelen

ASPA is een Nederlands kantoormeubelmerk. De gebruikte kantoormeubel van ASPA zijn zeer solide, stabiel en vergelijkbaar met Ahrend kantoormeubelen. Het levert complete meubelprogramma's voor de zakelijke markt.

Bekijk meer >

Bisley tweedehands kantoorkasten

Bisley leeft en ademt opslag. Sinds de lancering van de iconische MultiDrawer in 1958, heeft Bisley baanbrekend werk verricht met innovatieve opslag die de uitdagingen van deze tijd aankan en tien jaar lang relevant blijft. Je koop Bisley gebruikt bij Albeka.

Bekijk meer >

Drentea tweedehands kantoormeubelen

Drentea Office Furniture is fabrikant van kantoor- en projectmeubelen voor de zakelijke markt. Drentea ontwerpt en produceert 100% in Nederland en streeft continu naar een beperking van het gebruik van milieubelastende werkmethoden en middelen.

Bekijk meer >

Eromes tweedehands kantoormeubelen

Eromes is een jonge onderwijsinrichter, die voortkomt uit de fusie van twee oude onderwijsinrichters. Een Nederlandse producent die innovatief, duurzaam, dichtbij en betrokken is. Voor alle werktypen biedt Albeka prachtige tweedehands oplossingen.

Bekijk meer >

 

 
Vitra tweedehands kantoormeubelen

Albeka is specialist op het gebied van tweedehands kantoormeubelen van het merk Vitra. Een Zwitsers bedrijf dat via de kracht van design de kwaliteit van privéwoningen, kantoren en openbare ruimtes wil verbeteren. Bekijk snel ons topaanbod Vitra!

Bekijk meer >

Sedus tweedehands kantoorkasten

Sedus Stoll AG dat gevestigd is in Dogern (district Waldshut), is een toonaangevende complete aanbieder voor kantoorinrichtingen en werkplekconcepten. Sedus ontwikkelt en produceert hoogwaardige kwaliteitsmeubels "Made in Germany".

Bekijk meer >

Kartel design kantoormeubilair

Van het Italiaanse designmerk Kartell bieden we mooi designmeubels tweedehands aan voor iedere kantoorruimte of werkplek. Geef je kantoor echt mooi en stijlvol vorm met de tweedehands top-collectie van Kartell!

Bekijk meer >

BMA tweedehands kantoorstoelen

Op zoek naar stijlvol, maar juist ook ergonomisch zitten? Dan is het merk BMA ergonomics echt iets voor jou! Comfortabel zitten gaat eenvoudig op deze luxe kantoorstoel. Je kopt BMA 2ehands bij Albeka.

Bekijk meer >

Bekijk alle producten per merk

We hebben een selectie per merk gemaakt, zo heeft u direct een overzicht van de tweedehands of nieuwe kantoormeubelen per merk. Zoekt u bijvoorbeeld een Ahrend Essa Bureau? Dan vind u die bij ons!