LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

Bèta bureaustoelen vind u bij Albeka - Officieel Beta Kantoorstoel Dealer ®

Bèta Kantoorstoelen is een bekende producent van bureaustoelen die gemaakt worden in Nederland. Hoogwaardige kwaliteit bureaustoelen, die voldoen aan de laatste standaarden op het gebied van ergonomie en bijvoorbeeld de europeese NEN normen. De bureaustoelen kenmerken zich door comfort, gedegen uitstraling en betrouwbare kwaliteit. Bèta laat zien dat het trots is op een stukje Hollandse kwaliteit want de series zijn vernoemt naar Nederlandse steden. Zo heeft Bèta Kantoorstoelen de bekende serie's zoals de Bèta Katwijk ( de meest verkochte Bèta bureaustoel ) of andere series zoals de bureaustoelen uit de serie van Beta Berlijn, Aalsmeer, Gouda, Breda, Haarlem, Hoogeveen,Laren en Volendam. SInds een paar weken hebben we de nieuwe lijn van Bèta Bureaustoelen in ons assortiment, wat denkt u van de Be FIne, of de Be Proud, uitstekende stoelen van topkwaliteit!

Beta Kantoorstoelen eerst op proef?

Wilt u kostenloos een bèta Bureaustoel uit-proberen? Dat kan! Albeka regelt een proefstoel zodat u eerst het zitcomfort kan testen!

Bèta Bureaustoelen ook ergonomisch verantwoord!

De nieuwe lijn Bèta Bureaustoelen zijn niet alleen stijlvol vorm gegeven maar voldoen ook aan de laatste zit-standaarden en daarom ook ergonomisch. De Bèta Bureaustoelen kenmerken zich door een uitmuntende zitkwaliteit.Naast de NEN-EN 1335 normering zijn er ook NPR 1813 modellen leverbaar. 

Bekijk het assortiment van de Bèta Bureaustoelen bij Albeka

Gebruikt

Bèta Rotterdam

Bèta Aalsmeer

Nieuw

Bèta Be Fine NEN

Bèta Be Proud NEN

Bèta Be Proud NPR