LET OP: Onze showrooms en kantoren zijn gewoon geopend! Meer info?

Giroflex bureaustoelen vind u bij Albeka - Officieel Giroflex Bureaustoelen Dealer ®

Giroflex bureaustoelen zijn wereldwijd bekend dankzij de zwitserse topkwaliteit die de bureaustoelen bieden, naast ongekend hoog zitcomfort zijn de bureaustoelen kwalitatief gezien een van de beste in de markt. Bureaustoelen van Giroflex staan erom bekend dat ze door de gepatenteerde zitvorm ( oa. een gevormde rug en zitschaal ) ook op ergonomisch gebied behoren tot de wereld top! Bij Albeka zijn we inmiddels al een aantal jaar dealer van dit kwaliteitsmerk en weten bedrijven ons te vinden voor gedegen advies over de Giroflex bureaustoelen. In onze showrooms hebben we een aantal bureaustoelen van Giroflex staan die u vrijblijvend mag komen testen. Onze verkopers kunnen u voortreffelijk adviseren!

Welke Giroflex bureaustoelen heeft Albeka?

Bij Albeka treft u in elke showroom de onbetwiste topper uit het assortiment van Giroflex aan, de Giroflex bureaustoel 64. Deze bureaustoel is het meest verkochte model en biedt alles wat een bureaustoel zeker moet hebben. Daarnaast hebben we de onlangs uitgebrachte Giroflex 353 bureaustoel ook in ons assortiment opgenomen, deze bureaustoel combineert een prachtige uitstraling met perfect zitcomfort.

Wilt u een Giroflex Bureaustoel uitproberen?

U kunt nu geheel vrijblijvend een giroflex bureaustoel op proef aanvragen. U kunt een week lang vrijblijvend testen en het kost u niets!

Het assortiment Giroflex Bureaustoelen bij Albeka

Search engine powered by ElasticSuite