Specialist in het mooiste kantoormeubilair!

Uw kantoor inrichten met het mooiste kantoormeubilair tegen een zeer scherpe prijs!

Bent u op zoek naar vervanging van uw kantoormeubiliar, of zoekt u een mogelijkheid uw kantoor nieuw te laten inrichten? Bij Albeka kunt u uw hart ophalen! Met een assortiment van ruim 1500 kantoormeubelen direct uit voorraad leverbaar zijn wij in staat aan uw wensen te voldoen. Albeka, bekend geworden door het aanbod tweedehands en gebruikt kantoormeubiliar, is ook specialist in nieuw kantoormeubilair. In ons assortiment vindt u de gebruikelijke nieuwe kantoormeubelen, zoals bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen, vergadertafels, archiefkasten en lockers, maar ook een verassend assortiment ontvangst en lounge om uw kantoor mee te verrijken. Zoekt u naar ergonomische kantoorartikelen? Ook die zijn in ons assortiment te vinden. Neem eens een kijkje op deze pagina!

De specialist in kantoorinrichting

Albeka is ook gespecialiseerd in het aanbod van zit-sta bureaus en dynamische artikelen, zoals deskbikes en loopbanden. Wilt u uw kantoor laten inrichten, of zoekt u een manier om dit volledig uit handen te geven? Geen probleem! Met onze deskundige adviseurs zijn we in staat we uw gehele project uit handen nemen. Met ruim 12,5 jaar ervaring zijn wij in staat om uw gehele kantoorinrichting te laten verzorgen. De levering geschied altijd middels eigen vervoer en monteurs. Met ons zeer uitgebreide aanbod kunnen wij uw kantoor volledig naar uw smaak laten in richten in alle kleuren en materialen.Bestel eenvoudig online in onze webwinkel en profiteer van de scherpste prijzen! Geen idee waar te beginnen? Neem contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Complete werkplek kopen bij Albeka

Op zoek naar een complete werkplek? Bij Albeka kunt u terecht voor het kopen van een complete werkplek. De eerste vraag die bij een complete werkplek uit komt rollen is: Uit welke onderdelen bestaat een complete werkplek? Een complete werkplek bestaat bij Albeka uit een bureau, bureaustoel en een ladeblok of persoonlijke lade. Dit zijn de basis onderdelen bij het inrichten van een werkplek, wanneer u de lijn door trekt komen producten zoals kabelmanagement, vloermat voor harde/zachte vloeren, archiefkast, prullenbak en een monitorarm er ook bij kijken. Op deze manier wordt uw werkplek echt compleet! In onze shop hebben wij een aantal complete werkplekken samengesteld. Op de volgende pagina kunt u de diverse bundels vinden die u met één druk op de knop kunt bestellen, u koopt dan een complete werkplek van Albeka voor thuis en kantoor!

Nieuwe complete werkplekken

Bij Albeka kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte kantoormeubelen. Dus wanneer u op zoek bent naar een gebruikte thuiswerkplek of complete werkplek kunt u deze vinden op onze webshop. Wij hebben voor u al een aantal bundels samengesteld van gebruikte complete werkplekken. Gebruikt is het vaak goedkoper dan nieuw en vaak ziet het er ook nog eens goed uit!

Heeft u toch liever een nieuwe complete werkplek voor thuis of kantoor? Dan kunt u met deze vraag ook bij Albeka terecht. Wij verkopen namelijk naast gebruikte complete werkplekken ook nieuwe complete werkplekken. Een nieuwe werkplek vaak uit dezelfde onderdelen al een gebruikte werkplek.

Snelle service

Albeka heeft drie vestigingen. Met een eigen transport en montage dienst kunnen wij door heel Nederland en België leveren en monteren. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen sleutelservice. U kunt bij ons elke sleutel bestellen die u bent kwijt geraakt. Staat een artikel niet op de vestiging waar u dat wilt bekijken? Geen nood. Met slechts een mailtje zorgen wij ervoor dat het artikel spoedig bij staat.  

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?
Bekijk onze showrooms