Deze akoestische bureauwanden zijn scherp in prijs

Budgetwanden van Albeka
Bekijk het aanbod
Uitgelichte artikelen
  • Art-nr: NSW013
  • Garantie: 2 jaar
€ 109 00
€ 131 89 incl. btw
  • Art-nr: N-EP1182
  • Garantie: 2 jaar
€ 15500
€ 187 55 incl. btw
  • Art-nr: N-EP2000
  • Garantie: 2 jaar
€ 270 00
€ 326 70 incl. btw
  • Art-nr: NSWS001
  • Garantie: 2 jaar
€ 489 00
€ 591 69 incl. btw

Meer weten over akoestiek en de juiste oplossingen?

Lees meer informatie

Graag advies over uw interieur? Vraag gratis advies

Vraag advies aan

Bekijk ook ons assortiment bureaustoelen van A+ merken!

Duurzaam hergebruikt
Bekijken >

Akoestiek

Heeft u vaak last van rumoer op de werkvloer, of wilt u juist meer rust creëren? Dit probleem doet zich niet alleen voor bij telefooncentrales, maar ook gewoon op kantoor, of een kleinere werkplek. Met rust op kantoor en een goede akoestiek, verbeter je absoluut de werkmotivatie en de productiviteit. Met bureauwanden, scheidingswanden en andere akoestische meubelen, creëer je ook rust en privacy op je werkplek en in een drukke ruimte. De akoestische toepassingen die Albeka biedt zijn altijd betaalbaar en kwalitatief zeer hoogwaardig. De wanden uit het assortiment van Albeka worden op belangrijke onderdelen van de producten opgebouwd uit gerecyclede materialen, waardoor het eindproduct 95 recyclebaar is. De akoestische wanden zijn voorzien van een vulling, opgebouwd uit gerecycled textiel.

Akoestische Bureauwanden

Bureauwanden zijn handige akoestische panelen, die op een bureau gemonteerd kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld op duo en quattro werkplekken, maar ook op losstaande bureaus die tegenover elkaar staan. Ze dempen het geluid, maar geven ook rust. Daarbij zorgt het ook vaak voor een mooie uitstraling. De bureauwanden zijn getest op diverse factoren om te voldoen aan de akoestische eisen. Voor iedere werkplek zijn akoestische wanden zeer waardevol, omdat het comfort en de productiviteit verhoogd wordt.

Akoestische Vrijstaande wanden en panelen

Vrijstaande wanden hebben dezelfde akoestische functionaliteit als de bureauwanden, ze zijn alleen niet gemonteerd. De vrijstaande wanden kunne in iedere kantoorruimte worden toegepast. Beschikbaar in veel verschillende kleuren zijn er zeker wanden die passen binnen uw ruimte. Verhoog uw ruimte en zorg voor rust op de werkvloer. Uiteraard kunt u met al uw akoestische vragen terecht bij ons professionele verkoopteam. De wanden zijn verkrijgbaar in een vaststaande en verrijdbare versie. Talloze kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?
Bekijk onze showrooms