Deze archiefkasten worden snel geleverd!

Bekijk het aanbod
Bekijken
Uitgelichte artikelen
  • Art-nr: CHS105100-LG
  • Garantie: 2 jaar
€ 199 00
€ 240 79 incl. btw
  • Art-nr: N-AK1017-H
  • Garantie: 2 jaar
€ 29500
€ 356 95 incl. btw
  • Art-nr: N-AK1012
  • Garantie: 2 jaar
€ 235 74
€ 285 25 incl. btw
  • Art-nr: NAZ30
  • Garantie: 2 jaar
€ 264 00
€ 319 44 incl. btw

Bekijk ons assortiment brand- en braakkasten

Bekijken

U kunt ook kiezen voor duurzaam hergebruikte archiefkasten

Bekijk het assortiment

Archiefkasten

Op zoek naar een nieuwe archiefkast? Albeka biedt nieuwe roldeurkasten, dossierkasten, brand- en braakkasten en veel meer archiefkasten in diverse afmetingen. Archiveren en opbergen kunt u makkelijk en eenvoudig met de betrouwbare en degelijke kantoomeubelen van Albeka! Zoek en filter eenvoudig op kleur, afmeting, omhuizing en model, om zo de juiste archiefkast te bestellen. Albeka biedt een zeer kwalitatief hoogwaardig assortiment archiefkasten, tegen een zeer schappelijke prijs!

Nieuwe archiefkasten van degelijke kwaliteit

Albeka biedt een zeer kwalitatief hoogwaardig assortiment archiefkasten, tegen een zeer schappelijke prijs. Archiefkasten zijn ideaal om uw documenten in te bewaren. Bij archiefkasten kunt u bijvoorbeeld denken aan draaideurkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten, brand- en braakasten en meer. Deze kasten bieden u een veiligen en betrouwbare manier van opbergen, omdat zij voldoen aan de laatste eisen. Op zoek naar een mogelijkheid om uw tekeningen op te bergen? Dit is mogelijk met de tekenladekast. De archiefkasten van Albeka kunnen afgewerkt worden met een mooi nieuw topbblad. Welke documentkast u ook zoekt, bij Albeka vindt u altijd een passende oplossing en een passende prijs. Zoek eenvoudig op afmeting, merk, maar ook op aantal legborden. Onze archiefkasten zijn beschikbaar van merken als CS, Salvus, Nauta, Sistec en Proline, deze merken staan garant voor betrouwbaarheid en degelijkheid.

Archiefkasten snel online bestellen bij Albeka

Voor al uw document vraagstukken bieden wij een perfecte opbergoplossing. U kunt in onze webshop een uitgebreid assortiment archiefkasten vinden. Wij leveren archiefkasten binnen 2-10 werkdagen middels eigen bezorgservice en monteurs, waaarbij het gemiddelde ligt op 5 werkdagen. Bestel uw archiefkast eenvoudig op de gewenste afmeting, zodat hij precies past binnen uw kantoorinrichting. Albeka is al ruim 12,5 jaar een toonaangevende specialist op het gebied van kantoormeubilair. Albeka is specialist op het gebied van kantoorkasten en opbergmogelijkheden. Voor grote orders kunt u makkelijk en snel contact opnemen met de specialisten van Albeka. Wij bieden altijd passende opossingen binnen complete inrichtingen. Ook kunnen we u helpen de archiefkasten netjes in te tekenen binnen uw kantoor. Op zoek naar gebruikte archiefkasten? Wij bieden ook tweedehands archiefkasten van topmerken aan!

Archiefkasten? Welke moet ik bestellen?

Archiefkasten zijn makkelijke kasten om uw kantoor netjes en opgeruimd te houden, of om uw persoonlijke spullen in te bewaren en zelfs beveiligd te bewaren. Archiefkasten zorgen voor rust op kantoor en geeft meer overzicht binnen het werk. Hoewel tegenwoordig veel gedigitaliseerd wordt, vormen de archiefkasten nog steeds een belangrijk deel van ons assortiment. Albeka verkoopt zowel nieuwe als gebruikte archiefkasten. Binnen dit segment zijn er heel veel mogelijkheden en soorten, neem bijvoorbeeld een roldeurkasten, brandwerende kasten of ladekasten, as deze kasten hebben een verschillend eindgebruik, maar vallen wel onder de noemer archiefkasten. In dit overzicht proberen we de verschillen in kaart te brengen en de diverse toepassingen te laten zien tussen al deze archiefkasten.

Wat zijn de verschillen?

Roldeurkasten

Een roldeurkast is een echte archiefkast, in die zin dat het een makkelijk product is om al het papierwerk  in op te slaan. Vaak biedt deze kasten veel opbergruimte, zonder binnen de kantoorruimte een enorme plek in te nemen. Binnen de roldeurkasten wordt er ook nog wel verschil gemaakt in types, hierbij kunt u denken aan kasten met 1 deur, of een horizontale deur, maar ook verschil tussen een hoge, of een lage kast. Bij roldeurkasten kunt u ook altijd kiezen tussen meerdere legborden,  uitrek, of hangmap frames. Bij Albeka kunt u uw roldeurkast ook passend laten maken op uw kantoor, of bij uw bureau, door een mooi topblad erop te laten maken.

Draaideurkasten

Draaideurkasten vatten wij ook wel samen onder de noemer klapdeurkasten. Dit type archiefkasten heeft dezelfde werking als een roldeurkast, het berg uw papierwerk op. Het voordeel van een draaideurkast is dat deze ook op slot kunnen, zodat u uw spullen op een veilige manier kunt opbergen. Draaideurkasten zijn beschikbaar in een hoog en een laag model. Plus we bieden ook kasten met een mooie houten ombouw. De draaideurkasten zijn ook beschikbaar in diverse hoogte, zodat u altijd wel een kast kunt vinden die past binnen uw werk, of kantoorruimte.

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten de naam zegt het al, is een kast die de deuren laat schuiven, los, of over een rails.  De deuren zitten echt in de kast en schuiven over elkaar heen. In deze kast zijn spullen en papierwerk makkelijk op te bergen, maar ook overzichtelijk, bovendien heeft een schuifdeurkast een eigentijds look en staat het mede daarom goed op kantoor. Schuifdeurkasten zijn beschikbaar in meerder formaten en afmetingen, twee- of driedeurs en we bieden ook de mogelijkheid er een topblad op aan te brengen, zodat de look & feel hetzelfde zal zijn als de rest van uw inrichting. Doordat de schuifdeurkasten niet naar buiten toe openslaan, maar de deuren over elkaar heen schuiven zijn deze kasten uitstekend geschikt voor kleinere ruimtes.

Brand- en braakkasten

Een brand- en braakkast is een kast die uw documenten opbergt en beveiligd tegen brand en inbraken. Deze kasten worden veelal ook kluis genoemd. Heeft u waardevolle documenten, of sleutels die niemand mag gebruiken, daar zijn deze kasten uitstekend geschikt voor. Binnen de brand en braakkasten wordt ook verschil gemaakt tussen document kasten en sleutelkasten. Let wel bij de aankoop altijd op certificaten en normeringen. Bij een nieuwe brandwerende kast wordt altijd vermeld in hoeverre het product brandwerend, of inbraakveilig is. Kijk goed voor de aankoop waaraan uw brand- of braakkast aan zou moeten voldoen.

Hangmapkasten

Een hangmapkast is een archiefkast speciaal bedoeld om uw hangmappen in op te hangen. Deze metalen kasten zijn makkelijke weg te werken in kantoor en zorgt ervoor dat uw documenten netjes opgeborgen zijn. In ons assortiment zijn er diverse modellen verkrijgbaar met twee, drie, of vier lades. Ook zijn ze veelal gecombineerd met A4 en folio formaat. Verkrijgbaar in diverse hoogtes en kleuren zijn er vaak wel hangmapkasten te vinden die perfect passen bij uw kantoorinrichting.

Tekeningladekasten

Gebruikt en werkt u veel met tekeningen? Dit kunnen bouwtekeningen zijn, maar ook schetsen, design, of ander papierwerk, dan is een tekeningladekast een perfecte kast voor uw kantoor, of werkplek. In een tekeningladekast bergt u netjes en overzichtelijk uw tekeningen op en blijft uw kantoor gestructureerd. Deze kasten zijn verkrijgbaar met diverse laden en veel meer specifieke eigenschappen.

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?
Bekijk onze showrooms