Nieuw Kantoormeubilair

Shop de allerbeste bureaus in enorm veel soorten, kleuren en maten in ons nieuwe assortiment bureaus.

Neem plaats op de mooiste en meest comfortabele bureaustoelen die Albeka te bieden heeft!

Nieuwe kantoormeubelen bij Albeka

Albeka heeft alles wat je nodig hebt om jouw kantoor helemaal in te richten en eigen te maken. Voor meubels in de kantoorruimte, meeting room, kantine en zelfs je loungeruimte zit je bij Albeka altijd goed. Laat je inspireren door wat ons assortiment allemaal te bieden heeft. In ons nieuwe assortiment vind je kantoormeubilair van de beste kwaliteit en degelijke merken als Giroflex, Rovo, Rohde en Grahl, Solidesk, Zuiver, Sedus, Frontseat en nog veel meer!

Tweedehands

Groot assortiment gebruikte bureaus

Gebruikte bureaus

Ga jij liever voor een tweedehands werkplek? Ons aanbod gebruikte bureaus doet zeker niet onder voor ons nieuwe assortiment. Kies uit honderden gebruikte en refurbished bureaus en laat je verassen door de hoge kwaliteit van de A-merken als o.a. Ahrend, Gispen en Aspa die we in ons tweedehands assortiment hebben. Kiezen voor gebruikt is bovendien ook duurzaam. Door gebruikte onderstellen te voorzien van een nieuw blad krijg je een fantastische refurbished oplossing en dus een bureau dat weer jaren mee kan. Is duurzaamheid voor een scherpe prijs voor jou belangrijk? Twijfel dan niet en ga voor een gebruikt of een refurbished bureau!

Best verkochte kantoormeubelen

Decoratie en accessoires in je kantoorruimte

Ook voor handige accessoires en gave decoratie kun je terecht in ons nieuwe assortiment. Zo hebben we een uitgebreid assortiment akoestisch meubilair met bureauwanden, staande wanden en room dividers. Deze akoestische oplossingen hebben een praktische functie, maar functioneren ook uitstekend als item om jouw kantoorruimte meer gezicht te geven. Ook vind je in ons nieuwe assortiment verlichting. Denk aan handige bureaulampen, mooie hanglampen en staande lampen. Daarnaast kun je bij Albeka ook terecht voor kabelmanagement. Met deze producten kun je je kabels netjes wegwerken. Ook voor je magazijn of archief kun je bij Albeka uit de voeten!

Tweedehands

Vergaderen met gebruikt meubilair

Gebruikte bureaustoelen

Naast dat je bij Albeka prachtige nieuwe bureaustoelen aan kunt schaffen, kun je ook een duurzame keuze maken door een gebruikte of refurbished bureaustoel te aan te schaffen. In ons aanbod gebruikte en refurbished bureaustoelen vind je de uitsluitend de beste merken als Ahrend, Sedus en Rohde en Grahl. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment gebruikte en refurbished bureaustoelen!

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!