Albeka Officiële dealer van Zuiver

Sinds enkele weken, is Albeka kantoor- en bedrijfsinrichting officieel dealer van Zuiver! Op dit moment is Zuiver een van de meest prominente, Nederlandse merken voor interieurontwerp. Met een verrassend breed pallet aan betaalbare lampen, meubels en accessoires is Zuiver een echte aanrader voor uw (bedrijfs)interieur. De producten zijn altijd gebaseerd op de nieuwste modetrends en zijn van bijzonder goede kwaliteit. Zuiver verkoopt op het moment van schrijven hun collectie al in meer dan 20 landen, waarmee ze al een zeer toonaangevend interieurontwerper zijn. Het Zuiver designteam werkt voortdurend aan nieuwe en betaalbare toevoegingen voor zijn trendy collectie, altijd gevuld met kleur, Sass en de beruchte Zuiver twist.

Zuiver meubels

Albeka en Zuiver.

Albeka mag zich sinds kort officieel dealer noemen van zuiver. Voor ons is het van groot belang u een assortiment te bieden, niet alleen van betaalbaar kantoormeubilair, zowel gebruikt als nieuw, maar ook dat we u kunnen verassen met een product om uw kantoor, of woonkamer te verrijken met sfeer en design. Tijdens deze zoektocht is Albeka gestuit op Zuiver, een zeer hoogwaardig Nederlands merk voor interieurontwerp. In onze showrooms, Hendrik Ido Ambacht, Zoetermeer en Nieuwegein kunt u diverse producten van Zuiver bekijken en aanschaffen. Ook bent u dan verzekert van uitstekend advies en service.

Zuiver levert 3 topmerken:

1. Zuiver

2. Dutchbone

3. Whitelabel

Alleen te vinden in een van onze showrooms

De Zuiver catalogus in bij ons alleen offline, in de showroom te bekijken. Meer weten over zuiver en de catalogus van Zuiver voor thuis, of op uw kantoor? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij ontvangen u graag in een van onze showrooms!

Bekijk de bedrijfspromo van Zuiver